Web Analytics

Cristian Gentea: „Şoferii maşinilor de marfă trebuie să înţeleagă că nu mai pot parca oriunde vor”

de | 28.04.2022 11:57 | Actualitate, Politica si Administratie

Poliția Locală, împreună cu Poliția Națională, a avut o amplă acțiune pentru eliberarea bulevardului Petrochimiștilor în zona Vămii Pitești, săptămâna trecută. Executivul Primăriei Pitești a avut marți, 19 aprilie, o întâlnire de lucru cu directorul Vămii Pitești pentru a soluționa problema parcării neregulamentare pe partea carosabilă a bulevardului Petrochimiștilor și a mizeriei din zona intens circulată de la intrarea în municipiu de pe autostrada A1.

„Principala intrare în municipiu dinspre capitală, pe autostrada A1, este o rușine! Împreună cu directorul Vămii Pitești am stabilit responsabilitățile fiecărei instituții: parcarea decentă în curtea vămii pentru cei care intră în operațiunile de vămuire și eliberarea bulevardului Petrochimiștilor de tirurile și autocamioanele parcate neregulamentar pe prima bandă de circulație! Șoferii mașinilor de marfă trebuie să înțeleagă că nu mai pot parca oriunde vor și că trebuie să se conformeze: în afara programului de lucru al vămii, să staționeze în parcările special amenajate”, a transmis, în data de 21 aprilie, primarul Cristian Gentea pe facebook.
Instituția vamală asigură parcarea în curtea proprie a tirurilor și autocamioanelor în cursul zilei, iar în afara programului de vămuire, conducătorii trebuie să parcheze regulamentar în spațiile de parcare special amenajate.

Citește și Cristian Gentea, de Ziua Autismului: „Trebuie să ne implicăm, să-i sprijinim pe cei de lângă noi!”

Conducătorii autocamioanelor și autoturismelor staționate neregulamentar pe prima bandă de circulație a bulevardului Petrochimiștilor au primit înștiințări în vederea sancționării contravenționale, conform legislației în vigoare, de la 290 lei la 425 de lei și două puncte penalizare la permisul de conducere. Poliția a făcut apel și către cetățenii care își lasă automobilele pe partea carosabilă să fie conștienți că vor fi sancționați.

Primăria Pitești transmite că acțiunile Poliției Locale și Naționale vor fi permanente, așa încât bulevardul intens traficat să fie practicabil în siguranță și să ofere o imagine decentă la intrarea în municipiu.

Citește și Cristian Gentea: „Sper ca piteștenii să se bucure de noul format al Simfoniei și de noua locație”

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *