Cristian Gentea: „Şoferii maşinilor de marfă trebuie să înţeleagă că nu mai pot parca oriunde vor”

de | 28.04.2022 11:57 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Poliția Locală, împreună cu Poliția Națională, a avut o amplă acțiune pentru eliberarea bulevardului Petrochimiștilor în zona Vămii Pitești, săptămâna trecută. Executivul Primăriei Pitești a avut marți, 19 aprilie, o întâlnire de lucru cu directorul Vămii Pitești pentru a soluționa problema parcării neregulamentare pe partea carosabilă a bulevardului Petrochimiștilor și a mizeriei din zona intens circulată de la intrarea în municipiu de pe autostrada A1.

„Principala intrare în municipiu dinspre capitală, pe autostrada A1, este o rușine! Împreună cu directorul Vămii Pitești am stabilit responsabilitățile fiecărei instituții: parcarea decentă în curtea vămii pentru cei care intră în operațiunile de vămuire și eliberarea bulevardului Petrochimiștilor de tirurile și autocamioanele parcate neregulamentar pe prima bandă de circulație! Șoferii mașinilor de marfă trebuie să înțeleagă că nu mai pot parca oriunde vor și că trebuie să se conformeze: în afara programului de lucru al vămii, să staționeze în parcările special amenajate”, a transmis, în data de 21 aprilie, primarul Cristian Gentea pe facebook.
Instituția vamală asigură parcarea în curtea proprie a tirurilor și autocamioanelor în cursul zilei, iar în afara programului de vămuire, conducătorii trebuie să parcheze regulamentar în spațiile de parcare special amenajate.

Citește și Cristian Gentea, de Ziua Autismului: „Trebuie să ne implicăm, să-i sprijinim pe cei de lângă noi!”

Conducătorii autocamioanelor și autoturismelor staționate neregulamentar pe prima bandă de circulație a bulevardului Petrochimiștilor au primit înștiințări în vederea sancționării contravenționale, conform legislației în vigoare, de la 290 lei la 425 de lei și două puncte penalizare la permisul de conducere. Poliția a făcut apel și către cetățenii care își lasă automobilele pe partea carosabilă să fie conștienți că vor fi sancționați.

Primăria Pitești transmite că acțiunile Poliției Locale și Naționale vor fi permanente, așa încât bulevardul intens traficat să fie practicabil în siguranță și să ofere o imagine decentă la intrarea în municipiu.

Citește și Cristian Gentea: „Sper ca piteștenii să se bucure de noul format al Simfoniei și de noua locație”

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Să nu-l uităm pe fostul campion alb-violet Marcel Pigulea!
Să nu-l uităm pe fostul campion alb-violet Marcel Pigulea!

S-a născut la 24 mai 1943, în comuna Albuleşti, în judeţul Mehedinţi. A început fotbalul la Progresul Strehaia (1955), fiind foarte repede promovat (încă junior) în echipa mare. În anul 1961 a devenit student la IEFS şi s-a transferat la divizionara “B” Dunărea...

Medalii obținute de CS Mioveni la Campionatele Naționale de Judo
Medalii obținute de CS Mioveni la Campionatele Naționale de Judo

Șase medalii au obținut în week-end, judocanii de la CS Mioveni, la Finala Campionatelor Naționale Under 13 și Under 15. Concursul s-a desfășurat la Sibiu. CS Mioveni a fost prezent cu o delegație formată din 19 sportivi, toți antrenați de Verginel Popescu și Lavinia...

Ultimul meci pe teren propriu pentru echipa de baschet a Piteștiului
Ultimul meci pe teren propriu pentru echipa de baschet a Piteștiului

După un nou sezon reușit, echipa de baschet a Piteștiului își ia rămas bun de la suporteri. Joi, de la ora 17:30, formația alb-violetă va juca Meciul 2 al Finalei mici contând pentru Liga Națională. Adversară este CSM Oradea, vicecampioana en-titre. Scorul la general...

Argeș. Două persoane s-au electrocutat în curtea unui biserici
Argeș. Două persoane s-au electrocutat în curtea unui biserici

Două persoane s-au electrocutat, marţi, după ce au atins cu o scară o linie de înaltă tensiune ce trecea prin curtea unei biserici din comuna Merișani. Potrivit informațiilor, un bărbat de 43 de ani a atins cu scara linia de înaltă tensiune şi s-a electrocutat, iar o...


Loading RSS Feed