Web Analytics

Cristian Gentea, de Ziua Autismului: „Trebuie să ne implicăm, să-i sprijinim pe cei de lângă noi!”

de | 7.04.2022 12:52 | Actualitate

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a transmis un mesaj de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, marcată anual pe 2 aprilie. În acest an, mai multe asociații și instituții, inclusiv Primăria Pitești, au organizat „Marșul Autismului” în centrul Piteștiului. „Pentru zeci de mii de familii din România, ai căror copii se confruntă cu diagnosticul de autism, fiecare zi este una specială, cu provocări permanente și reale, uneori greu de depășit. Prin astfel de evenimente, cum este și cel din 2 aprilie, conștientizăm, cât mai mulți că trebuie să ne implicăm, să-i sprijinim pe cei de lângă noi!

Poveștile copiilor care au reușit să își împlinească visurile controlând această tulburare de dezvoltare ne demonstrează, încă o dată, că, pentru ei, acceptarea, integrarea şi sprijinul comunităţii înseamnă şansa unui viitor.
Transmit tuturor celor implicați respectul și prețuirea noastră și îi asigur de sprijinul municipalității!”, a transmis Cristian Gentea.
M.S.

Citește și O poveste despre durere şi reuşită / Mama băiatului cu autism care a luat Bacul: „Când am dorit să îl integrez în şcoala de masă m-am izbit de ziduri”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole