Web Analytics

Cristian Gentea propune o soluție ILUMINAT PUBLIC INTELIGENT pentru un oraș modern!

de | 30.08.2020 19:01 | Actualitate

Candidatul PSD la Primăria Municipiului Pitești, Cristian Gentea își prezintă proiectele pentru Pitești, componente-cheie ale platformei acestuia și a echipei PSD, o platformă construită în jurul conceptului “Aici vrei să trăiești! La #Pitești!”

În cursul acestei zile, Cristian Gentea a făcut publice măsurile pe care le va implementa ca primar în ceea ce privește iluminatul public stradal.

Prioritatea noastră în următorul mandat o reprezintă implementarea unui sistem inteligent de iluminat public (pentru străzi, bulevarde, parcuri, parcari, pasaje), un sistem bazat pe o rețea de corpuri de tip LED și, după caz, pe sisteme fotovoltaice.”, a anunțat Cristian Gentea.

Pe aceeași temă, candidatul PSD la Primăria Piteşti a mai anunțat o serie de alte proiecte și măsuri:

√ În locurile mai puțin circulate, sistemul va fi dotat cu senzori de mișcare, astfel încât iluminatul să devină mai eficient, mai puțin costisitor și mai prietenos cu mediul înconjurător.

√ Sistemul de iluminat public va fi gestionat dintr-un centru unic de control informatizat.

√ Se va realiza, în Pitești, un program de (re)construcție a tuturor rețelelor de iluminat public, inclusiv în interiorul cartierelor.

√ Este prioritară îngroparea cablurilor de televiziune, telefonie, electricitate etc., care se află într-un mănunchi periculos de mare între stâlpii de iluminat stradal. Se va acționa în direcția îngropării acestor cabluri în casete subterane, prin parteneriat între Primărie și deținătorii rețelelor.

 

 

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii