Web Analytics

Cristian Gentea: „Pe 6 decembrie votăm o echipă puternică pentru un Argeș puternic”

de | 4.12.2020 18:22 | Actualitate, Politica si Administratie

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, îi îndeamnă pe piteșteni să meargă la vot duminică și să voteze o echipă de profesioniști pentru Parlament:
„Dragi piteșteni,
Este foarte important ca pe 6 decembrie să ieșim cu toții la vot! PSD are cea mai bună echipă, formată din profesioniști care au demonstrat în domeniile lor de activitate că știu ce au de făcut. Vor face același lucru și în Parlament! Sunt oameni bine pregătiți, cu cariere ireproșabile și cu dorința de a schimba lucrurile în bine pentru cetățeni. Pe 6 decembrie votăm o echipă puternică pentru un Argeș puternic. Votăm PSD!”, spune Cristian Gentea.
Realizat de Asociația Jurnalul de Argeș, la comanda PSD – Organizația Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

2 Comentarii

  1. De ani de zile PSD are cea mai puternica echipa de penali. Nu trece o zi sa nu afli ca DNA a pus sub urmărire, acuzare un PSD-ist corupt.

  2. Asa ai zis si de FC ARGES,si,ai distrus un brand,nu ca esti pregatit si in celelalte domenii,mai ales administratie publica,dar s-a vazut prostimea si incultii cu cine au votat.Chiar Argesul e o forta.Vorba aia celebra FORCE BE WHIT YOU!SCARBA COMUNISTA,CE ESTI.