Web Analytics

Cristian Gentea: LUNCA – CEL MAI MARE PARC DE DISTRACȚIE DIN REGIUNE!

de | 14.09.2020 09:13 | Politica si Administratie

Malurile Argeșului oferă o oportunitate imensă de infrastructură pentru agrement, sport și centre HoReCa. Vă propun să reinventăm conceptul de centru al Piteștiului, nu pe criterii geografice, ci pe criterii legate de oportunități!
CUM DĂM VIAȚĂ ACESTUI PROIECT?
Extindem Lunca 1, prin încă două parcuri de mare anvergură, pe lungimea malului drept al Argeșului, până aproape de granițele orașului nostru cu Bascovul. Suprafețe uriașe de teren degradat se vor transforma în cel mai mare parc de distracție din regiune!
Un ansamblu de 53 hectare de spațiu verde, cu numeroase componente dedicate sportului, zone de barbeque și picnic, locuri de joacă, zone pentru seniori, tiroliene, skatepark, cinematograf în aer liber, zonă de concerte.
## VIDEO: https://www.facebook.com/100019801645882/videos/pcb.603477156989000/603477056989010/
Un complex de locații HoReCa cu specific diferit, dar cu aspect unitar, menit să răspundă tuturor preferințelor în domeniu: de la restaurante de tip fine-dining la pizzerii, de la pub-uri la taverne cu specific, de la cafenele și braserii la cluburi cu destinație de night-life. Departe de centrul urban efectiv, care nu permite tehnic un asemenea buchet de locații grupate și unde acestea ar putea deranja locatarii din zonă.
Aflati toate detaliile proiectul meu pentru LUNCA ARGEȘULUI, un proiect de mandat, dar – la finalul căruia – întreaga zonă nu va mai semăna cu nimic din ce ne amintim odată, citind mai departe aici:
# OM de cuvânt # PRIMAR DE CUVÂNT
Comandat de către Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019, publicat de Asociația Jurnal de Muscel.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!