Web Analytics

Cristian Gentea, la venirea noului antrenor al FC Argeș: „Vom vedea un fotbal plăcut ochiului, ofensiv, elaborat”

de | 27.10.2022 14:13 | Actualitate, Home, Sport

Marius Croitoru, noul antrenor al FC Argeș, a fost prezent la conferința de presă de la Primăria Pitești, joi, 27 octombrie. Primarul Cristian Gentea a spus că noul antrenor este cea mai bună variantă pentru club în acest moment.

„FC Argeș merge prost! Suntem la trei puncte de retrogradare, 3 puncte de play-off, undeva la jumate. Numai că jocul nu ne dă mari speranțe. Nu putem să nu recunoaștem faptul că Andrei Prepeliță a făcut multe lucruri bune la FC Argeș. În doi ani am ajuns și în play-off, recunosc, cu mult noroc. Tot cu mult noroc am și intrat în Liga I, dar nici el nu poate să nu recunoască faptul că, fără noi, n-ar fi ajuns să antreneze atât de repede în Liga I”, a spus Cristian Gentea. Ieri, Consiliul Director și primarul au avut o discuție cu Andrei Prepeliță pentru a se rezilia amiabil contractul. „Noi îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru FC Argeș, îi dorim mult succes în activitatea următoare”.

„Recunosc că am avut performanțe, dar nu mi-a plăcut ce jucăm și sunt convins că se va schimba acest lucru cu Marius Croitoru. Vom vedea un fotbal plăcut ochiului, un fotbal ofensiv, un fotbal elaborat, asta aștept. Cred că asta așteaptă toți piteștenii, toți suporterii, am văzut multă nemulțumire”, a mai spus primarul.

Citește și Marius Croitoru este noul antrenor la FC Argeș

Marius Croitoru: „Am fost adus aici pentru a schimba puțin fața jocului și pentru a face performanță

Marius Croitoru a declarat că este o plăcere deosebită și o oportunitate să antreneze FC Argeș. „E clar că obiectivul principal este acela de a repeta performanțele pe care le-a făcut Andrei. Până la urmă, nu este ușor pentru o echipă care avea doar un an de zile în Liga I să acceadă în play-off. Nu va fi ușor, dar pot să asigur că tot ceea ce voi face va fi doar pentru a face performanță. De asta sunt aici, pentru a încerca să schimb puțin fața jocului, pentru că fiecare antrenor are stilul lui. Eu am un stil propriu de joc și, atunci, e clar că pentru asta am fost adus aici, pentru a schimba puțin fața jocului și, în același timp, pentru a face și performanță”.

Noul antrenor a venit cu asistent, iar săptămâna viitoare va completa lotul cu antrenor de portar și cu preparator fizic. „E clar că este o echipă bună, dar, ca orice antrenor, fiecare vede puțin diferit anumite poziții, anumiți jucători. Este și normal ca în iarnă să existe o restructurare a lotului, în funcție de viziunea fiecărui antrenor. Dar în momentul acesta suntem puțin blocați pentru că nu se mai fac transferuri și suntem nevoiți să mergem până în iarnă cu acest lot de jucători”, a spus Marius Croitoru. Acesta a antrenat FCU Craiova, de unde a plecat în urmă cu 2 săptămâni, și FC Botoșani, club la care a stat 4 ani.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *