Web Analytics

Marius Croitoru este noul antrenor la FC Argeș

de | 26.10.2022 16:09 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș a anunțat pe site-ul oficial că Marius Croitoru este noul antrenor al echipei. Clubul FC Argeș și Marius Croitoru au ajuns la un acord pentru postul de antrenor al grupării din Trivale. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani va fi prezentat oficial mâine, 27 octombrie 2022, la ora 11.00, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Pitești.

Citește și: Marius Croitoru, pe lista lui FC Argeș pentru postul de „principal”

Marius Croitoru a negociat astăzi la sediul clubului argeșean. Tehnicianul a modificat unele clauze din contractul pe care FC Argeș i l-a propus, piteștenii acceptând dorințele antrenorului.

Pe lista lui FC Argeș pentru postul deținut de Andrei Prepeliță mai era și Costel Gâlcă, dorit de sponsorul Viorel Tudose, dar varianta cu fostul internațional în Trivale era mai degrabă una fantezistă, acesta fiind un antrenor greu de convins să semneze în Liga 1. 

Croitoru a plecat în urmă cu două săptămâni de la FCU Craiova. Aici acesta a înregistrat 5 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri în toate competițiile. Mult mai bine i-a mers la FC Botoșani, club la care a stat 4 ani. Pe moldoveni, Croitoru i-a dus de două ori în play-off și o dată în cupele europene.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *