Web Analytics

Cristian Gentea, despre înfrângerea PSD la Piteşti: „Nu mi-am revenit nici acum din şoc”

de | 30.05.2019 15:30 | Actualitate

Prezent la conferinţa de presă a PSD Argeş alături de preşedintele organizaţiei judeţene-Şerban Valeca şi de vicepreşedintele Dan Manu, Cristian Gentea, preşedintele PSD Piteşti, a ţinut să comenteze franc înfrângerea neaşteptată a PSD la Piteşti la alegerile europarlamentare. „Duminică seara am avut un şoc când am trecut printr-o secţie de votare şi am văzut că teancul de voturi al PSD era pe jumătate faţă de cel al USR-PLUS. Nu mi-am revenit nici acum din şocul rezultatului. Am spus lucrurilor pe nume de mai multe ori, chiar dacă am şi pătimit, am fost şi ameninţat. Mi-am depus mandatul de preşedinte al PSD Piteşti acum două zile, nimeni nu a fost de acord. Atât timp cât apar lucruri precum elicopterul de la Suceava sau parola de la Târgovişte, totul se duce pe apa sâmbetei. Domnul Valeca a spus să o las o perioadaă mai moale. Nu am de ce să o las mai moale, nu mai e timp”, a spus Cristian Gentea, vizibil supărat.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Domnule Gentea, alaturi de elicopterul de la Suceava si parola de la Bucuresti puneti la Pitesti de data asta si afacerile infloritoare ale doamnei Gentea, sotia dvs de cand ati devenit dumneavoastra consilier. Ce coincidenta ! Lumea va cunoaste ca pe un cal breaz, PSD= partidul coruptilor !

  2. Intr-adevar domnule, nu mai este timp, funia se apropie de par, DNA Pitesti are in lucru afacerile de familie ale consilierilor locali corupti de catre rechinii imobiliari…Madagascarul nu mai este d emult o solutie !