Web Analytics

Cristian Gentea anunță deschiderea zonei metropolitane, în această toamnă, la Pitești

de | 11.02.2022 13:17 | Actualitate, Politica si Administratie

Vineri, 11 februarie, la sediul Consiliului Județean Argeș a avut loc o întâlnire pe probleme economice de actualitate ale județului, organizată de mediul de afaceri prin Camera de Comerț, Industrie și Agricultură.

La eveniment a fost prezent si primarul Piteștiului, Cristian Gentea, care a declarat că municipiul are rezultate care vor sprijini antreprenoriatul. Printre ele, infrastructura rutieră ocolitoare a municipiului, care va decongestiona traficul și funcționalitatea zonei metropolitane, din această toamnă.

Citește și:https://jurnaluldearges.ro/primarul-cristian-gentea-sala-polivalenta-se-finalizeaza-in-luna-aprilie-164735/

A fost, pe de o parte, o întâlnire de bilanț anual al propunerilor și angajamentelor de dezvoltare din 2021, iar, pe de altă parte, o întâlnire de construcție strategică a liniilor de dezvoltare economică în 2022.

Piteștiul are rezultate, pe care le-am prezentat și care vor sprijini implicit antreprenoriatul, de la infrastructura rutieră ocolitoare a municipiului, care va decongestiona traficul, la funcționalitatea zonei metropolitane, din această toamnă, și la pașii inițiali obligatorii pentru deschiderea primului parc industrial. Mulțumesc pentru invitație și salut prezența la dezbatere a domnului Vlad Niculae Ștefan, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, și a domnului Cantemir Ciurea Ercău, președintele Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare!, a transmis edilul.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *