Web Analytics
scris miercuri, 24.04.2024

Ia-ți bilet la semifinală. Baschetbaliștii piteșteni dispută cel mai important meci al sezonului! 

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul dintre FC Argeș Basketball și U BT Cluj-Napoca, contând pentru semifinalele Ligii Naționale Getica 95. Episodul 3 al rundei are loc marți, 30 aprilie, la Pitești Arena, cu începere de la ora 19:00! Vulturii au obținut un nou rezultat notabil prin calificarea în careul de ași. Alb-violeții se află pentru al treilea sezon din ultimele patru în semifinale, dar acest sezon poate fi catalogat ca fiind unul special.

Ia-ți bilet la semifinală. Baschetbaliștii piteșteni dispută cel mai important meci al sezonului! 

Echipa piteșteană nu a fost desemnată principală candidată la un loc de playoff, dar a reușit meciuri extrem de solide. Mai mult, FC Argeș Basketball nu a oferit nicio șansă celor de la Rapid București, pe care i-a eliminat cu 3-0. Pe lângă rezultatele din teren, lotul lui Nebojsa Vidic se bucură de a doua medie de audiență din campionat, cu aproape 2.500 fani/meci. 

Citește și Şofer de tir din Argeș, implicat într-un accident mortal pe un drum din Slovacia

Pitești Arena are motiv de sărbătoare, aceasta fiind prima semifinală baschetbalistică. Biletele se pot achiziționa online, pe platforma www.biletesmart.ro/pitesti, dar și de la Casieria arenei, astfel: joi (10:00-18:00), vineri (10:00-16:00), sâmbătă (10:00-14:00), luni (10:00-16:00), marți (12:00-19:00). În cazul în care este nevoie, Meciul 4 se va disputa joi, 2 mai, la Pitești Arena, de la ora 18:0

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită