Web Analytics
scris duminică, 16.04.2023

Costel Gâlcă şi-a găsit o nouă echipă. FC Argeş l-a dorit antrenor, dar n-a ajuns la un acord cu acesta

Costel Gâlcă era liber de contract din februarie 2022. În cele din urmă, tehnicianul român și-a găsit o echipă la care să antreneze. Costel Gâlcă este noul antrenor al polonezilor. Radomiak Radom a emis comunicatul oficial.

Costel Gâlcă şi-a găsit o nouă echipă. FC Argeş l-a dorit antrenor, dar n-a ajuns la un acord cu acesta

Citește și: Argeș. Mașină de poliție implicată într-un accident 

„Conducerea clubului a decis să angajeze un nou antrenor. Este vorba de Constantin Gâlcă, în vârstă de 51 de ani, reprezentant de 68 de ori al României, participant la Cupa Mondială 1994 și 1998, Campionatele Europene 1996 și 2000, fost fotbalist Steaua București, RCD Mallorca, Espanyol Barcelona, Villarreal, Real Zaragoza și UD Almeria. Ca antrenor, a câștigat campionatul României cu Steaua (2014/2015), a lucrat și la Espanyol, salvând această echipă de la retrogradarea din Primera Division, a fost și antrenorul danezilor de la Vejle BK, cu care a promovat în prima ligă. El a condus și naționala U17 a României. Antrenorul Constantin Gâlcă va conduce astăzi primul antrenament”, a fost comunicatul celor de la Radomiak Radom. Gâlcă va debuta ca antrenor pe 24 aprilie, la meciul cu Lech Poznan, echipa de pe locul 3 din Ekstraklasa.

Gâlcă a stat pe banca unor echipe ca Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al Taawoun, Al Fayha, Velkje și Al Hazem. Antrenorul a câștigat titlul în Liga 1, Cupa României, dar și Cupa Ligii, toate aceste trofee le-a cucerit cu FCSB. Anul acesta, Costel Gâlcă a fost ofertat de cei de la FC Argeș, însă a decis să o refuze pe formația din Trivale, iar asta din cauza condițiilor modeste de la Pitești.

Citește și: S-a întâmplat la un meci de fotbal în Belgia: galeria oaspeților a aruncat cu șobolani morți în fanii gazdelor

„Costel Gâlcă e un superprofesionist. Nu are de ce să fie un secret că am discutat într-adevăr venirea lui la FC Argeș, dar nu i-am putut îndeplini în primul rând pretențiile legate de infrastructură.  Stadionul de la Pitești se dărâmă, trebuie să ne mutăm la Mioveni și intervin chestiuni legate de terenuri de antrenament, sală de recuperare, distanțe zilnice de parcurs și alte necesități adiacente. Au fost cereri absolut firești și de bun simț. Din păcate, în contextul actual ne-a fost imposibil să găsim rapid soluțiile optime”, spunea Viorel Tudose, sponsorul piteștenilor.

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Caracter adevărat! De ce sa vina sa salveze Argesul? O mizerie de om!Nu l- as mai solicita niciodată! Exact cum a zis dl. Tudose: trebuia sa vina pe jos să antreneze nu sa faca mofturi! Sincer nu mă așteptam, dar la momente din astea se vede caracterul adevărat! RUȘINE

    Răspuns
    • Mizerii sunt cei care arunca cu mizerie în oamenii pe care nu îi cunosc. Costel Galca e un om special, un caracter deosebit și spun asta pentru ca îl cunosc de când eram copii și jucam la FC Argeș.

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *