Web Analytics
scris joi, 11.04.2024

Cornistul Petrea Gîscă revine la Filarmonica Piteşti. Program integral Mozart

Filarmonica Pitești organizează joi, 11 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic cu program integral Mozart. Alături de orchestra simfonică a instituției, dirijată de Tiberiu Dragoș Oprea, revine, ca solist, cornistul Petrea Gîscă. În program: W.A. Mozart – „Divertisment în Re Major”, „Concertul nr. 3 pentru corn și orchestră în Mi bemol major”, Uvertura „Directorul de teatru” și „Simfonia nr. 35, Haffner”.
Tiberiu Dragoș Oprea este prim-dirijor al Filarmonicii Pitești, fiind cofondator al instituției, și dirijor al Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța.

Cornistul Petrea Gîscă revine la Filarmonica Piteşti. Program integral Mozart

Petrea Gîscă activează din 1985 în orchestra simfonică a Filarmonicii „Moldova” Iaşi. Timp de trei ani (1995 – 1998) a fost membru permanent al orchestrei „Europa Symphony” din Viena. Cornistul Petrea Gîscă a susţinut concerte alături de orchestre din țară, dar a concertat și în Germania, Spania, Italia, Grecia, Franţa, Belgia, Olanda, Austria, Elveţia, Coreea de Sud etc. Doctor în muzică, susţine activitatea didactică la catedra de corn şi muzică de cameră de la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi.
Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 de lei sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.
M.S.

Citește și Poiana Culturală din Câmpulung. Ce spectacole au loc în acest weekend

Citește și Nou paraclis în subsolul Schitului „Sf. Pantelimon” de pe Transfăgărăşan

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *