Web Analytics
scris vineri, 25.06.2021

Corbeni: Nu a respectat măsura carantinei și a fost amendat de polițiști

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 22 de acţiuni punctuale (dintre care 19 organizate independent de către poliţişti, două organizate cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri).

În cadrul activităților au fost verificate 627 de persoane, precum și 108 mijloace de transport persoane. Totodată, au fost verificate 104 societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

 

Citește și 25 iunie 1972 – FC Argeș devenea pentru prima oară CAMPIOANA României

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, după cum urmează:

-16 sancţiuni, în valoare de 1.000 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-o sancţiune, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care efectuau verificări ale persoanelor pentru care au fost instituite măsuri de izolare sau carantinare la adresa aleasă, au constatat că un bărbat de 33 de ani nu se afla la adresa declarată de carantinare, din localitatea Corbeni.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită