Web Analytics

Corala Bărbătească “D.G.Kiriac” continuă seria concertelor din această stagiune, la Vedea

de | 4.11.2021 16:53 | Cultură, Actualitate

Corala Bărbătească  “D.G.Kiriac” din Pitești continuă seria concertelor din această stagiune în mai multe localități din Argeș.

CITEȘTE ȘI: CÂMPULUNG – „Capitala Scrisului Românesc 2021”

Astfel, duminică, 7 noiembrie a.c., înaintea marii sărbători creștine a Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, la ora 17.00, ajunge în parohia cu acest hram din comuna argeșeană Vedea, mulțumită preotului paroh Codruț Soveja.

Concertul începe la ora 17,00 și face parte din proiectul „Pelerinul filarmonic” realizat de Asociația Culturală  “D.G. Kiriac” și Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului. Intrarea este liberă, cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară actuale (portul măștii). Dirijorul coralei, Prof. Silviu Deaconescu, aduce, pe lângă vocile bărbătești ale corului, și câteva nume sonore ale muzicii clasice: mezzo-soprana Andra Bivol Costea, soprana Daniela Hodojeu și mai tânăra, dar valoroasa soprană, Alexandra Dumitrache, acompaniate la pian de profesorul și dirijorul Titi Radu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Vezi ca mănânci căcat și ești un homosexual infect Antoniu Neguț care ceri bani de la oameni în numele jurnalului. Asa ca dispari cu informațiile tale de pupincurist.