Corala Bărbătească “D.G.Kiriac” continuă seria concertelor din această stagiune, la Vedea

de | 4.11.2021 16:53 | Actualitate, Cultura, Home

Corala Bărbătească  “D.G.Kiriac” din Pitești continuă seria concertelor din această stagiune în mai multe localități din Argeș.

CITEȘTE ȘI: CÂMPULUNG – „Capitala Scrisului Românesc 2021”

Astfel, duminică, 7 noiembrie a.c., înaintea marii sărbători creștine a Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, la ora 17.00, ajunge în parohia cu acest hram din comuna argeșeană Vedea, mulțumită preotului paroh Codruț Soveja.

Concertul începe la ora 17,00 și face parte din proiectul „Pelerinul filarmonic” realizat de Asociația Culturală  “D.G. Kiriac” și Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului. Intrarea este liberă, cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară actuale (portul măștii). Dirijorul coralei, Prof. Silviu Deaconescu, aduce, pe lângă vocile bărbătești ale corului, și câteva nume sonore ale muzicii clasice: mezzo-soprana Andra Bivol Costea, soprana Daniela Hodojeu și mai tânăra, dar valoroasa soprană, Alexandra Dumitrache, acompaniate la pian de profesorul și dirijorul Titi Radu.

Acest articol este despre: arges,concerte,corala,kiriac,stagiune,vedea,voci

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Vezi ca mănânci căcat și ești un homosexual infect Antoniu Neguț care ceri bani de la oameni în numele jurnalului. Asa ca dispari cu informațiile tale de pupincurist.

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed