Web Analytics

Continuă petrecerea la Câmpulung

de | 25.08.2022 12:15 | Actualitate, Cultură, Home, Politica si Administratie

La mai puțin de o lună de la Zilele Municipiului și imediat după Gala Muzicii Ușoare Românești, Câmpulungul are parte de alte spectacole!
În această săptămână e folclor în Piața Primăriei, cu ocazia derulării unei noi ediții a Festivalului Național-Concurs de Muzică Populară ”Sus la munte, la Muscel”. Televiziunea Română este implicată în eveniment, la fel ca anul trecut, Iuliana Tudor fiind prezentator. În recital vor fi, printre alții, Grigore Leșe, Nicolae Furdui Iancu și Niculina Stoican. Concurenți din România și Moldova se vor întrece pe scenă pentru a câștiga Trofeul ”Gavriil Prunoiu”.

Iar peste câteva zile începe ediția a X-a a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineret ”Stars of song”, trimis anul trecut în contumacie la Curtea de Argeș. Participanți din șapte țări vor cânta pentru Trofeul „Vocea Festivalului – Marcel Pavel”, interpretul legat de zona Muscelului urmând să fie și el prezent la Câmpulung, în recital. Iar Adrian Ordean va lansa cartea ”După ani și ani”, povestiri din spatele scenei.
Apoi, între 2 și 4 septembrie va fi Festivalul de Muzică Rock ”Posada”.
C.I.B.

Citește și Personalităţi ale filmului românesc vin la festivalul de la Câmpulung

Citește și Verde la distracţii în capitala Muscelului. Bani la grămadă pentru petrecerile câmpulungenilor

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *