Web Analytics
scris miercuri, 28.02.2024

Contestația privind stadionul din Trivale, respinsă la CNSC!

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins miercuri, 28 februarie, acțiunea companiei Ubitech prin care era cerută reluarea procedurilor în cazul construirii noului stadion de fotbal de la Pitești.

Contestația privind stadionul din Trivale, respinsă la CNSC!

Citește și: Cristian Gentea: „Cel târziu la returul din 2026-2027 vom juca pe noul stadion”

CNSC a respins pe fond argumentele aduse de această firmă de construcții. Decizia nu este însă definitivă, putând fi atacată în instanță.

Vă reamintim că licitația pentru construirea acestei noi arene (de fapt, un complex modern, la standarde UEFA) a fost blocată la limita termenului de contestații, aproape de miezul nopții, de această firmă din București.

Firmă care, conform spuselor primarului Cristian Gentea, fusese descalificată încă din prima fază a procedurilor, pe motive de inadmisibilitate.

Citește și: E antidemocratic? Ei, na! E chiar democraţia, pe persoană fizică!

Noua investiție de la Pitești este evaluată la aproximativ 100 milioane euro. Va avea o capacitate de 15.000 de locuri stadion și va cuprinde un muzeu al clubului, un magazin oficial, sală de forţă, săli de saună, recuperare, cabinet medical, săli de conferinţă, birouri etc.

Vom vedea cât va mai dura toată această situație, care încă blochează o construcție mult așteptată de piteșteni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...