Web Analytics

Containere pentru deșeuri reciclabile, în cartierul Banat din Pitești

de | 6.08.2021 13:24 | Actualitate, Politica si Administratie

Containere pentru deșeuri reciclabile în cartierul Banat din Pitești

Containerele destinate deșeurilor reciclabile din plastic/metal și sticlă din cartierul piteștean Banat au fost înlocuite cu 17 containere moderne, stil clopot, cu o capacitate de 2,25 și 3 mc. Schimbarea s-a produs în nouă puncte de colectare din cartierul Banat, de la platformele blocurilor: B17, A7-D3, A6-B10, B4-B5, A4, Bl.7, P18-PD4, 48-Aleea Militarilor, P7.
„În containerele pentru sticlă vor putea fi depozitate ambalaje din sticlă, de diferite culori, provenite de la băuturi; borcane din sticlă (fără capac); ambalaje din sticlă de la produsele cosmetice; sticle etc.
În containerele pentru plastic/metal vor putea fi depozitate: recipiente din plastic (PET-uri); pungi din plastic; folie de plastic folosită ca ambalaj; doze și ambalaje din aluminiu; cutii de conserve și alte recipiente metalice etc.
Municipalitatea face apel către utilizatori să le folosească în mod corespunzător, exclusiv pentru depozitarea deșeurilor din plastic/metal sau sticlă și nu pentru alte tipuri de deșeuri.
Pentru orice informații suplimentare sau pentru sesizări, nu ezitați să vă adresați operatorului Salubritate 2000 S.A., la următoarele contacte: tel: 0248636886, fax: 0248215308, e-mail: salubritate@gmail.com”, transmite Primăria Pitești.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii