Argeș: Nu au respectat măsura carantinei și au primit amenzi în valoare totală de 4.000 de lei

de | 5.08.2021 18:12 | Actualitate, Home

În ziua de 4 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au depistat doi bărbați, de 47 de ani, din localitatea Singureni, județul Giurgiu, respectiv din Pitești, precum și o femeie de 51 de ani, din localitatea Lunca Corbului, care nu au respectat măsura izolării sau carantinării la adresa de domiciliu.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, au depistat în trafic un bărbat, de 27 de ani, din Pitești, care nu a respectat măsura izolării sau carantinării la adresa de domiciliu, ca urmare a revenirii dintr-o țară pentru care se instituie o asemenea măsură.

 

Citește și Pitești: Minor reținut în urma unei agresiuni

 

O altă situație de încălcare a măsurii de izolare a fost constatată de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, care efectuau verificarea la domiciliu a persoanelor care au instituite astfel de măsuri, în privința unei femei de 27 de ani, din Pitești.

Ca urmare a celor constatate, toate persoanele care nu au respectat izolarea sau carantinarea la adresa aleasă au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș, respectiv Giurgiu.

Acest articol este despre: amenzi,arges,carantinare,Covid

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...