Web Analytics

Argeș: Nu au respectat măsura carantinei și au primit amenzi în valoare totală de 4.000 de lei

de | 5.08.2021 18:12 | Actualitate

În ziua de 4 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au depistat doi bărbați, de 47 de ani, din localitatea Singureni, județul Giurgiu, respectiv din Pitești, precum și o femeie de 51 de ani, din localitatea Lunca Corbului, care nu au respectat măsura izolării sau carantinării la adresa de domiciliu.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, au depistat în trafic un bărbat, de 27 de ani, din Pitești, care nu a respectat măsura izolării sau carantinării la adresa de domiciliu, ca urmare a revenirii dintr-o țară pentru care se instituie o asemenea măsură.

 

Citește și Pitești: Minor reținut în urma unei agresiuni

 

O altă situație de încălcare a măsurii de izolare a fost constatată de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, care efectuau verificarea la domiciliu a persoanelor care au instituite astfel de măsuri, în privința unei femei de 27 de ani, din Pitești.

Ca urmare a celor constatate, toate persoanele care nu au respectat izolarea sau carantinarea la adresa aleasă au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș, respectiv Giurgiu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii