Web Analytics
scris luni, 11.03.2024

Consulul General al României la Bologna, Laura Nasta, în vizită la Parohia Ortodoxă Română Sfânta Mare Muceniță Marina din Republica San Marino

În data de 10 martie 2024, Consulul General al României la Bologna, Laura Nasta, s-a aflat în mijlocul comunității românești din Parohia Ortodoxă Română Sfânta Mare Muceniță Marina din Republica San Marino, la invitația Preotului Gabriel Cerbu.

Consulul General al României la Bologna, Laura Nasta, în vizită la Parohia Ortodoxă Română Sfânta Mare Muceniță Marina din Republica San Marino

Citește și: DGA Maramureș. Grefier trimis în judecată pentru cinci infracțiuni!

Cu această ocazie, a participat la Sfânta Liturghie săvârșită de Preasfințitul Părinte Episcop Atanasie de Bogdania, Arhiereul Vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, San Marino și Malta. La slujbă au participat și reprezentanți ai bisericii catolice, ai autorităților locale, precum și membrii ai comunității de români din regiune.

Sfânta Liturghie a reprezentat un moment de înaltă importanță spirituală și comunitară, iar prezența înaltului ierarh, Preasfințitul Episcop Atanasie de Bogdania, a creat un sentiment profund de unitate spirituală, evidențiind totodată importanța valorilor religioase și culturale în viața comunității noastre.

Consulul General a evidentiat că românii din regiune sunt bine integrați și au adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea societății, culturii și economiei italiene. Totodată, a arătat că sunt domenii de activitate în care aportul românilor este esențial, chiar indispensabil.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *