Web Analytics

„Consiliul Judeţean, Prefectura şi Primăria Mioveni vor primi invitaţii la Cupa Argeşului la Box”

de | 18.10.2017 19:23 | Sport

13 Preda BOX# Declară Octavian Preda, managerul CS Preda
Cupa Argeșului la Box, ediția a IV-a, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, Direcția Județeană pentru Sport Argeș și Federația Română de Box va avea loc pe data de 20 octombrie, la orele 18.00, la Sala Sporturilor din Trivale.

„Consiliul Județean Argeș, Prefectura Argeș și Primăria Mioveni vor primi invitații la Cupa Argeșului la Box, aceste instituții fiind colaboratorii noștri. De asemenea, invitații va primi și conducerea Direcției Județene pentru Tineret și Sport Argeș. Această instituție ne-a pus la dispoziție Sala Sporturilor din Pitești și pe această cale le mulțumesc. De asemenea, mulțumesc Consiliului Județean Argeș pentru sprijinul financiar, care a făcut posibilă organizarea unei asemenea competiții”, ne-a declarat Octavian Preda (foto), managerul Clubului Sportiv Preda.
La această importantă competiție pentru boxul argeșean vor fi în jur de 13 meciuri de seniori, fiind invitate în jur de 10 cluburi din întreaga țară, cluburi cu tradiție în lumea boxului. Din județul Argeș vor participa CS Preda, CSM Pitești și CS Mioveni. Vor fi prezente, de asemenea, numeroase personalități din lumea boxului românesc. „Eu cred că această gală va fi și mai reușită de la an la an și ne așteptăm la un număr cât mai mare de spectatori, a mai spus Octavian Preda. Vor participa sportivi cu experiență… Din păcate, în ultima perioadă nu s-au mai scos rezultate așa de mari gen campion mondial, dar sperăm ca această competiție să contribuie la dezvoltarea boxului argeșean, la dezvoltarea boxului românesc. În edițiile trecute ne-am bucurat de prezența lui Leonard Doroftei, însă anul acest nu va putea veni lângă noi din cauza unor probleme de afaceri. Demn de reținut că la acest eveniment sportiv participă cluburi precum Steaua, Dinamo, clubul din Ploiești, manageriat de celebrul Titi Prosop, Călărași, Centrul Olimpic Brăila, Rovinari sau Tg. Jiu”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole