Web Analytics

Conflict pe viaţă şi pe moarte la AJVPS Argeş

de | 30.03.2022 13:48 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Război pe viață și pe moarte la AJVPS Argeș, mai ceva ca în Ucraina. Și totul în preajma Adunării Generale, așteptate pentru data de 6 aprilie. Protagoniștii s-au luat în cătarea puștii și trag chiar și cu arme neconvenționale. Până acum, de la începutul anului s-au dus lupte pe frontul alegerilor la grupele de vânători și a delegaților pentru adunarea generală. Miză importantă, pentru că delegații au drept de vot.
Urmează lupta pentru stabilirea noului consiliu și a președintelui. Acum se aruncă cu rachete din zona războiului informațional și pe piață a apărut zvonul că președintele, fostul deputat Filip Georgescu (foto), s-ar retrage, dar și informația că a fost chemat la audieri chiar în ziua alegerilor.

Citește și Contestaţia lui Istrătescu, respinsă definitiv de Curtea de Apel Piteşti

Este vorba despre un dosar penal deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în urma plângerilor lui Sorin Bulimac și Horia Tănase, cei doi subalterni condamnați în dosarul de braconaj al lui nea Costică Istrătescu – care uite că nu se lasă și aruncă cu nucleara! Acuzele aduse sunt de uzurpare de calități oficiale, fals și uz de fals.

Citește și Nea Costică Istrătescu: jonglerii cu statutul AJVPS Argeş / „Funcţionăm după un statut măsluit!”

În dosarul penal mai sunt reclamați, la pachet, tot pentru uzurpare de calități oficiale, Mihai Oprescu, Sergiu Chiriță (actualul director al AJVPS Argeș), Armand Chiriloiu (directorul Direcției Silvice Argeș), Ionuț Chițescu, Gheorghe Iliescu, Nicolae Pleșiță, Constantin Polexe, Alexandru Popescu și Paul Sorescu, toți fiind membri ai Consiliului Director al AJVPS Argeș. Foarte interesant că, inițial clasat de o procuroare în noiembrie anul trecut, dosarul a fost redeschis de prim-procurorul Nicolae Argeșanu la începutul lunii martie a acestui an.

Pentru funcția de președinte al AJVPS Argeș se cunosc deocamdată doar doi candidați, respectiv Mihai Oprescu, fost prefect de Argeș, și Gheorghe Davidescu, un alt fost prefect de Argeș, dar surprizele pot să apară oricând, pentru că ceilalți doritori își pot depune dosarele cu două zile înainte de alegeri. Iar unul dintre aceștia ar putea fi Cătălin Arsene, fost procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, ieșit la pensie de curând și, în plus, vânător cu state vechi și privire ageră. Ce ziceți, nu-i așa că războiul AJVPS a luat proporții galactice, având în vedere greii de pe câmpul de luptă?
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și AJVPS Argeş a populat râurile cu 300 kg de păstrăv

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Nicolae Plesita???
    Davidescu,Oprescu,Filip Georgescu,etc????
    Un adevarat cuib de securisti si PSD-isti!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *