Web Analytics
scris luni, 10.07.2023

Conduceau cu viteză excesivă pe raza localității Mihăești

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 47 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 131 km/h.

Conduceau cu viteză excesivă pe raza localității Mihăești

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 40 de ani, din Snagov, județul Ilfov, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Citește și Argeș: Aproape 700 de autoturisme verificate. S-a lăsat cu sute de amenzi

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 44 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mihăești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 111 km/h.

Ca urmare a abaterii, cea în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole