Web Analytics
scris luni, 10.07.2023

Argeș: Aproape 700 de autoturisme verificate. S-a lăsat cu sute de amenzi

În ultima zi a săptămânii trecute, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni, atât în mediul urban, cât și în cel rural, având ca scop prevenirea și combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Argeș: Aproape 700 de autoturisme verificate. S-a lăsat cu sute de amenzi

Au fost desfășurate activități informativ-preventive și s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fiind organizate 76 de filtre.

Au fost legitimate 945 de persoane, au fost verificate aproape 700 de autoturisme și au fost efectuate 235 de testări cu aparatele etilotest sau Drugtest.

Citește și La 21 de ani, conducea beat prin Pitești

Ca urmare a abaterilor constatate în acest context, au fost aplicate 414 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 107.000 de lei, dintre care 324 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 73 de sancțiuni au fost aplicate în conformitate cu prevederile Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.

În cadrul filtrelor rutiere instituite, au fost reținute 18 permise de conducere, dintre care 7 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar unul pentru alcool și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *