Web Analytics

Concursuri pe posturile de conducere din poliţie ocupate de interimari

de | 17.06.2021 13:09 | Actualitate, Politica si Administratie

Săptămâna viitoare va fi anunţat calendarul organizarii concursurilor pentru ocuparea funcţiilor de conducere în toate structurile MAI. Potrivit ministrului de Interne, Lucian Bode, în Poliţia Română, din 4.800 de posturi de conducere, 1.380 sunt ocupate de împuterniciţi. Ministrul a declarat că doreşte un ”management predictibil stabil” în toate structurile MAI și că una dintre marile problemele ale ocupării posturilor de conducere de către interimari este lipsa de independență a acestora în raport cu autoritățile locale.
Astfel că, în această săptămână, va fi făcut public calendarul concursurilor la nivelul acestor structuri. Trebuie spus că și la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliție mai multe posturi sunt ocupate prin împuternicire, unul dintre acestea fiind chiar cel de inspector-șef, ocupat în prezent de comisarul-șef Marian Badea. În ceea ce-i privește pe adjuncții săi, Gabriel Gherghe și Florin Mocanu, amândoi au concurs pe post.
Citește și Generalul în rezervă Nicolae Berechet, critic faţă de recentele scandaluri din poliţie: „Văd oameni puşi să conducă structuri şi care nu au capacitatea, nici informativă, nici aplicativă să o facă”
 
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole