Web Analytics

Concurs organizat de Fundația Conservation Carpathia: 2.544 de motive să fotografiezi Munții Făgăraș!

de | 3.09.2022 07:05 | Actualitate, Cultură, Home

Fie că ești fotograf profesionist sau amator, ai ocazia să câștigi unul din cele patru locuri disponibile în CARPATHIA Photo Camp, 20-23 octombrie 2022. Trebuie doar să convingi juriul de talentul tău!

„Munții Făgăraș sunt unici, spectaculoși și extrem de atractivi pentru orice fotograf de natură. Dacă ești pasionat de fotografie, înscrie-te la concurs și poți fi printre cei care vor surprinde Munții Făgăraș la CARPATHIA Photo Camp, în această toamnă! Alege trei dintre pozele tale preferate, care surprind natura României și trimite-le pe adresa info@carpathia.org, până în 18 septembrie 2022. Imaginația și inspirația nu au limite când vine vorba despre poze. Ne poți trimite de la peisaje panoramice până la macrofotografie, important e ca acestea să fie deosebite și să respecte cerințele juriului. Vom alege 4 câștigători care vor participa în perioada 20-23 octombrie la CARPATHIA Photo Camp, în sud-estul Munților Făgăraș, o experiență faină alături de Dan Dinu, coordonatorul evenimentului și de alți fotografi de natură”, este mesajul organizatorilor, Fundația Conservation Carpathia.

Citește și: Fostul premier italian Silvio Berlusconi și-a făcut cont pe TikTok

Tema CARPATHIA Photo Camp este Peisaj de toamnă. Consultă regulamentul de concurs aici https://www.carpathia.org/…/concurs-2-544-de-motive-sa…/.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *