Concurs de talente în scop umanitar la Teatrul Al. Davila

de | 3.06.2015 18:30 | Actualitate

# Banii din încasări vor merge pentru ajutorarea unei fetițe care are atrofie frontală bilaterală la creier și atrofie parțială la ambii ochi

Pe 9 iunie, la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești, Consiliul Județean al Elevilor Argeș organizează concursul ce reunește talente argeșene, pregătite de afirmare, suspans, emoție și bună-dispoziție. Deschiderea „întrecerii” talentelor va avea loc la ora 12:00, reunind reprezentanți ai instituțiilor locale și județene, membrii Consiliului Județean al Elevilor Argeș, invitați din potpuriul de licee argeșene, dar și susținători ai concurenților. Printre concurenți se numără elevi dornici de distracție, de dezvoltare și de relaționare. Prețul unui bilet de intrare este 8 lei și poate fi achiziționat de la președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor. „Concursul de Talente” presupune sprijinirea unui caz social, o fetiță în vârstă de 12 ani, elevă la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi”, care a fost diagnosticată cu atrofie frontală bilaterală la creier și atrofie parțială la ambii ochi, rămânând cu doar 30% capacitate de vedere la ochiul drept. Mihaela Călin are nevoie să ajungă la Institutul „John Hopkins” din America pentru investigații și tratament.
Concursul este susținut de: Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, Consiliul Județean Argeș și Teatrul Al. Davila. M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii