Web Analytics

Concertul caritabil organizat pe Arena Națională a strâns peste 750.000 de euro pentru Ucraina

de | 14.03.2022 09:12 | Actualitate

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, până în prezent au fost strânse fonduri de peste 750.000 euro pentru refugiaţii din Ucraina cu ajutorul concertului We Are One, organizat sâmbătă în București de Saga Festival, transmite agenția News.ro.

„Peste 750.000 de euro, fonduri strânse până acum, cu ajutorul concertului We Are One pentru oamenii din Ucraina. Şi contorizarea continuă până mâine, când vom şti cifrele finale. Este cel mai mare eveniment de acest gen, de până acum, dedicat celor care au atât de multă nevoie de sprijin zilele acestea. Mândru că Primăria Capitalei a pus umărul la acest eveniment alături de Saga, Pro TV, Kiss FM şi Crucea Roşie”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.

Citește și:SAGA Festival, concert caritabil organizat pentru refugiații ucraineni

La concertul umanitar au cântat cei mai în vogă artiști români, dar și Armin van Buuren sau Tom Odell.

El a mai spus că, „împreună cu Păun Rohovei, Însărcinat cu afaceri a.i. al Ucrainei în România, le-am mulţumit artiştilor români şi internaţionali pentru efortul lor. Le mulţumim şi celor aproape 2.000 de oameni care au putut să facă minuni în doar o săptămână şi au montat acest spectacol”.

foto: infomusic.ro

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii