Web Analytics
scris miercuri, 31.01.2024

Comunicat PNL Argeș: Prețul magiunului va fi plafonat!

Printr-un comunicat de presă, PNL Argeș aduce o veste bună: prețul magiunului va fi plafonat! Guvernul răspunde astfel nu doar la solicitările venite din partea producătorilor locali, ci și demersului făcut de președinta PNL Argeș, senatoarea Alina-Ștefania Gorghiu, în luna octombrie 2023. 

Comunicat PNL Argeș: Prețul magiunului va fi plafonat!

Citește și: Candidatul PNL la Primăria Piteşti va fi lansat pe 6 februarie

Modificări importante, astăzi, în ordonanța privind plafonarea adaosurilor comerciale la alimentele de bază: magiunul intră pe lista Ordonanței de Guvern nr 67/2023. Un demers menit să asigure stabilitatea și accesibilitatea alimentelor pentru cetățeni – se arată în comunicatul PnL Argeș.

Președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu: „Este o veste care va bucura pe toți românii! În special, pe producătorii de magiun. Sunt argeșeancă, și pentru mine este o mare mândrie că Magiunul de Topoloveni este primul brand alimentar românesc recunoscut de UE. Că acest produs autentic românesc a fost desemnat de TasteAtlas <Cel mai bun produs cu fructe din lume> pentru al doilea an consecutiv. Știu și că foarte mulți români îl consumă cu plăcere, fiind produs din ingrediente naturale și fără adaos de zahăr. Tocmai de aceea, în calitate de senator PNL, am solicitat, într-o adresă transmisă în luna octombrie a anului 2023 ministrului Agriculturii, să introducă magiunul pe lista produselor cu prețuri plafonate. Mulțumesc colegilor pentru lărgirea listei.

Eu voi continua să promovez acest produs argeșean oriunde merg. Și am toată stima pentru cele două doamne care sunt sufletul fabricii care produce Magiunul de Topoloveni, dar și alte produse, la fel de gustoase, sănătoase și binecunoscute în lumea întreagă!” 

PNL Argeș încurajează toți cetățenii să continue să sprijine produsele locale – se mai arată în comunicatul de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *