Web Analytics
scris sâmbătă, 27.01.2024

Candidatul PNL la Primăria Piteşti va fi lansat pe 6 februarie

Candidatul PNL la Primăria Piteşti va fi lansat în cursa electorală pe 6 februarie. Anunţul a fost făcut sâmbătă, 27 ianuarie, de Alina Gorghiu, preşedinta PNL Argeş şi ministră a Justiţiei, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul filialei judeţene de partid.

Candidatul PNL la Primăria Piteşti va fi lansat pe 6 februarie

Citeşte şi: Avocatul Poporului, în anchetă la Penitenciarul Mioveni. Deţinuţii reclamă că în curţile de plimbare nu sunt wc-uri

Fără să pronunţe vreun nume, d-na Gorghiu a vorbit despre profilul acestui candidat. „Va fi un om foarte aplicat, care cunoaşte mediul privat – pentru că este important ca atunci când vii la Primărie să nu lucrezi doar la stat, ci să fi trecut prin mediul privat, să ştii ce înseamnă economia reală – care va trebui să ştie în profunzime soluţiile dorite de piteşteni pentru modelul de dezvoltare pe care-l merită şi, de asemenea, un om implicat până-n măduva oaselor în administraţia locală” – a spus lidera PNL Argeş.

Cei mai mulţi sunt convinşi că acest candidat nu poate fi altcineva decât consilierul local Mihai Coteţ, preşedintele PNL Piteşti, om de afaceri. Dar să nu anticipăm.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *