Comunică eficient cu copiii, la orice vârstă

de | 25.09.2013 18:17 | Cultură

Joi, 26 septembrie, începând cu ora 17.30, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” Argeş va fi oganizată o conferinţă cu tema „Comunică eficient cu copiii, la orice vârstă” destinată părinţilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor şi tuturor celor care lucrează sau intră în contact cu copiii. Participanţii vor descoperi din perspectiva Metodei ESPERE® abordări concrete în situaţiile cu care se confruntă un adult în relaţia cu copilul, în funcţie de problematica specifică vârstei acestuia, cum putem obţine de la copil răspunsuri adecvate fără să ne folosim de recompensă sau pedeapsă, cum putem diferenţia nevoile de dorinţele lui şi cum vom reuşi să-i oferim o ascultare empatică, care să ne permită o comunicare relaţională, sunt câteva teme care vor fi abordate în cadrul conferinţei.
Trainerul Antonia Noël va transmite participanţilor o serie de unelte şi tehnici de comunicare ale Metodei ESPERE®. Această pedagogie a comunicării prezintă o abordare psihologică a copilului care permite dialogul, empatia şi întreţinerea unei relaţii sănătoase şi echilibrate părinte-copil. Antonia Noël este singurul trainer din România certificat de către Institutul ESPERE Internaţional din Paris care susţine conferinţe/workshopuri de parenting şi dezvoltă cursuri prin Metoda ESPERE® în instituţii, şcoli şi întreprinderi.
Evenimentul este organizat de FasTracKids în colaborare cu Institutul Espere Internaţional, Revista Psychologies şi Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu” Argeş. Miruna Matei

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii