Competiție dedicată ciobănescului german pe stadionul de la Valea Ursului

de | 30.07.2021 14:34 | Actualitate, Home

Sâmbătă, 31 iulie, are loc o competiție dedicată “ciobănescului german”, organizată de Asociația Clubul Național de Ciobănesc German din România, cu sprijinul Primăriei Bascov. Evenimentul este organizat la stadionul de la Valea Ursului, acolo vor fi prezenți 131 de câini de la toate categoriile de vârstă, de la 4-6 luni până la clasa “muncă” și “veterani”.

Citește și Povestea profesoarei de pictură din Piteşti care este şi arbitru internaţional la concursurile canine

Va participa Rainer Mast, un reputat arbitru din Germania, organizator principal fiind Voicu Adrian în spatele căruia stă o echipă de membri ai Asociației Clubul Național de ciobănești germani. Vor fi prezenți concurenți din România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru.

Această competiție face parte din calendarul competițional al Asociației Chinologice Române și al Federației Chinologice Internaționale. Se va desfășura cu respectarea normelor Sars Cov 2. Deschiderea oficială va fi la ora 9,30 când vor debuta întrecerile pe clasele de vârstă.

La eveniment se va afla și numărul 1 din România, Oma von Vifor (foto), o femelă în vârstă de patru ani, care în acest an a câștigat patru competiții la clasa muncă, în România la Câmpia Turzii, Puntea de Greci, Slobozia dar și la Bad Hall, în Austria. Oma este un produs al canisei von Vifor, cu 3 generații pe linia maternă, von Vifor.

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...