Web Analytics
scris sâmbătă, 23.12.2023

Compania argeşeană DRIM Daniel şi-a vândut pachetul majoritar de acţiuni. Cu cine a încheiat tranzacţia

Un cunoscut lanț polonez de magazine de proximitate, de dimensiuni mici şi mijlocii, cu mii de unități alimentare, intră pe piața din România. Este vorba despre gigantul Zabka.

Compania argeşeană DRIM Daniel şi-a vândut pachetul majoritar de acţiuni. Cu cine a încheiat tranzacţia

Citeşte şi: Tronsonul 3 al drumului expres Craiova-Pitești, deschis circulaţiei!

Polonezii de la Zabka au achiziționat pachetul majoritar al companiei argeşene DRIM Daniel FMCG, ce activează în domeniul distribuției de bunuri de larg consum, scrie bugetul.ro.

Tranzacția a fost coordonată de echipa de Corporate/M&A a Wolf Theiss, conform unui comunicat de presă. Această tranzacție a fost semnată la 20 decembrie 2023 şi rămâne supusă aprobării Consiliului Concurenței din România.

Prin urmare, afacerea de familie înființată în urmă cu mai bine de 20 de ani urmează un curs natural de extindere prin noua generație a familiei, Radu și Ioana, care vor prelua conducerea operațiunilor locale, se mai precizează în respectivul comunicat de presă citat.

DRIM Daniel Distributie este o companie de familie cu experiență în industrie și a devenit una dintre cele mai mari rețele de distribuție a produselor de larg consum de pe piața locală, având peste 800 de angajați și aprovizionând aproximativ 12.000 de magazine tradiționale de retail.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită