Web Analytics
scris joi, 31.08.2023

Colonelul (rez) Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Nu e de mine politica. Trebuie să fii duplicitar, să joci dublu, să-ţi minţi până şi copiii…”

D-le colonel, în interviul anterior ne-ați spus că un primar din Argeș era curios dacă dv. aveți vreun profit din interviurile pe care ni le acordați. Dacă noi vă plătim sau dacă încercați prin aceste ieșiri publice să obțineți un capital politic în eventualitatea intrării într-un partid. V-ați gândit, totuși, să intrați în politică?

– Credeți-mă, pe ultima sută de metri înainte de a ieși la pensie, m-am gândit, dar când am văzut cine s-a dus și la AUR, toate scursurile, m-am răzgândit.

Colonelul (rez) Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Nu e de mine politica. Trebuie să fii duplicitar, să joci dublu, să-ţi minţi până şi copiii…”

„Mă gândesc cum o să facă fetele din eșalonul doi ca să micșoreze marja de eroare…”

Ați luat în calcul AUR?

– Nu, neapărat. Am dat doar un exemplu. Au ajuns pe la AUR după ce au fost pe la zece partide… Ce să vă spun? Recent, m-a dezamăgit un politician și am zis că, totuși, nu e de mine politica. Mi-am dat seama că trebuie să fii construit într-un fel, să fii duplicitar, să joci dublu, să-ți minți până și copiii… Despre bărbații ăstora din politică nici nu mai spun, că nici nu mai contează. Ăia, săracii, sunt cerbi; probabil de aia le place și vânătoarea… O să vedeți ce o să fie, pentru că acum, după perioada aceasta când Argeșul a dat funcții de ministru, mă gândesc cum o să facă fetele din eșalonul doi ca să micșoreze marja de eroare (râde), cu cine să se mai culce și ele, fiindcă nu știi cine mai vine la putere, la PSD, la PNL… Vă dați seama că acuma toate țintesc, având în vedere „procedura”, care este publică… Vor încerca la fel, dacă cele dinaintea lor au reușit… Talentul fiecăreia își va spune cuvântul… Și intuiția, previziunea, să-l țintești pe ăla care va ajunge șef la partid, ca să te propună. Altfel, te tăvălești, dar te tăvălești degeaba… (râde)

Văd că sunteți familiarizat cu dedesubturile politicii, ca să zic așa. Unii ar spune că ați putea face parte din sistem…

– Deocamdată nu.

Citește și Colonelul (rez) Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Marangoci a avut salariu de excelenţă! Dat de Gherghe! Ce tot o dăm de gard!”

„Munca la țară e mult mai grea decât munca în Poliție. Fizic vorbind”

Dar celelalte oferte pe care le-ați primit? Încă le analizați?

– Credeți-mă. Nu am timp la acest moment să le analizez.

De ce? Sunteți pensionar…

– Aoleu, păi, muncesc de nu mai pot! Pe animăluțe nu trebuie să le îngrijească cineva?! E foarte greu. Să știți că acum prețuiesc mai mult munca oamenilor de la țară. Nevastă-mea mi-a zis că n-o să fac față, n-am crezut-o, dar văd că și de data asta are dreptate.

Prin comparație cu munca de poliție, care, timp de 40 de ani, v-a uzat, munca de la țară e mai grea?

– Mult mai grea. Fizic vorbind. Probabil că dacă ieșeam mai devreme la pensie, era mai ușor. E destul de greu, și la standardele pe care le doresc eu. În ceea ce privește propunerile de care m-ați întrebat, aștept să am o discuție. Trebuia să o am. Probabil o vom avea. Dacă s-au răzgândit cumva din cauza presiunilor politice, nu e absolut nicio problemă. Pentru ei vor fi problemele. (Râde)

Vă referiți la o ofertă concretă de lucru?

– Da.

Ne veți spune, probabil, la momentul potrivit. În concluzie, d-le colonel, ce mai e de adăugat?

– Gherghe, demisia! Uitasem… (Râde)

Citește și Colonelul (rez) Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Şefii direcţi, nemijlociţi, trebuiau să ştie cu ce se ocupă cei de la arestul IPJ Argeş. Toată lumea ştia, în afară de – ce să spun?! – dl Gherghe şi dl Badea”

Citește și Colonelul (rez) Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Dacă situaţia de la arestul IPJ Argeş era cunoscută, e grav, dacă n-a fost cunoscută, e management defectuos”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *