Web Analytics
scris marți, 26.10.2021

Colegiul “Carol I” a primit o donație de cărți de istorie de la cea mai mare librărie online din România

La centenarul Regelui Mihai, Colegiul Național Pedagogic ”Carol I” a primit o importantă donație de carte românească, care se axează în mare parte pe volume auxiliare studiului istoriei secolului XX, dar și istoria contemporană a românilor.

Colegiul “Carol I” a primit o donație de cărți de istorie de la cea mai mare librărie online din România

 

Profilul cărților este de istorie românească și europeană, concentrându-se pe influența istorică a Regelui Mihai și a Familiei Regale din România în istoria recentă a țării. Este un set de volume reprezentative de opere istorice semnate de istorici de renume din România și străinătate.   

Libris.ro – cea mai mare librărie online din România – împreuna cu  Salvați Copiii România au sprijinit acțiunea cu localizarea unităților școlare care au cea mai mare nevoie de cărți, ținând cont și de multe cereri care au venit din partea elevilor și profesorilor în urma derulării primei campanii.

Liceele care vor beneficia de cărți sunt din județele Alba, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ialomița, Iași, Mehedinți, Neamț, Olt și Teleorman. Aproximativ 16.000 de elevi și profesorii lor vor beneficia de acces la câteva dintre cele mai noi titluri de istorie românească și europeană.

 

B.S

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită