Web Analytics

Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea la inaugurarea noului sediu al APP Argeș: “Când a fost în pușcărie, i-am cerut lui Liviu Dragnea să-mi promită că se dezice de securiști“

de | 8.10.2022 17:25 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Codrin Ștefănescu, președintele partidului Alianța pentru Patrie, a fost prezent, vineri, 7 octombrie a.c.,în municipiul Pitești,acolo unde a participat alături de deputatul Francis Tobă, Constantin Udrea – vicepreședinte APP și Oana Leonte, președintele APP Tineret la conferința de presă susținută după evenimentul de inaugurare al noului sediu al Alianței pentru Patrie Argeș. De asemenea,a participat și fostul președinte al Tribunalului Argeș, Mariana Vârgă, actual vicepreședinte APP la nivel național. La acest moment, organizația este condusă de către președintele interimar Daniel Manole. Cu această ocazie, Codrin Ștefănescu a făcut printre altele și o serie de declarații și dezvăluiri, acestea vizându-l și pe Liviu Dragnea, cel pe care l-a sprijinit politic multă vreme:

Citește și: Deputatul Bălăşoiu, nici urmă de „hate” pe pagina de Facebook. Ba, din contră!

“I-am fost alături lui Liviu Dragnea tot timpul. Pentru el și pentru a nu lăsa globaliștii să ajungă la putere am susținut-o pe Viorica Dancilă la președenția României și am făcut în așa fel încât aceasta să ajungă în turul doi.  Aveam informații că Dan Barna de la USR era pe doi! Vă dați seama unde eram acum dacă ajungeau globaliștii cu Dan Barna la putere! Când a fost în pușcărie, i-am cerut lui Liviu Dragnea să-mi promită că se dezice de securiști, că se dezice de ei, că nu mai intră în cercul lor, că devine civil și mi-a promis că așa face. Dar m-a mințit. Atunci i-am spus că nu mai avem ce să discutăm și am zis la revedere!”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Pitești.

CODRIN ȘTEFĂNESCU: „APP ÎN ARGEȘ NU A MURIT, A MURIT DOAR DORIN MĂRĂȘOIU!”

Totodată, Ștefănescu a ținut să precizeze că organizația județeană APP Argeș va avea o nouă structură de conducere în cel mai scurt timp, după ce fostul vicepreședinte al CJ Argeș Dorin Mărășoiu a părăsit conducerea filialei județene.

Citește și: Centrala nucleară din Zaporojie deconectată de la alimentarea electrică în urma unui bombardament

“În câteva săptămâni vom avea o nouă structură de conducere aici. Trebuie schimbat modul de a face politică! În Argeș trebuie pus capăt degringoladei, dezmățului, aici toate partidele sunt mână în mână, sunt numai cumetrii. APP în Argeș nu a murit, a murit doar Dorin Mărășoiu!”, a mai susținut Codrin Ștefănescu în cadrul conferinței de presă . (Antoniu Neguț)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole