Cms. şef Cristian Mihalcea a învins sistemul şi s-a întors la comanda Poliţiei Mioveni. ”Azi-noapte, abia la ora 2 s-au terminat mesajele de felicitare pe WhatsApp”

de | 30.03.2022 13:57 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Lovitură de teatru! Comisarul-șef Cristian Mihalcea a fost repus în funcția de comandant după ce luni, 28 martie, Tribunalul Argeș i-a admis acțiunea prin care contesta măsura luată împotriva sa, aceea prin care nu i s-a mai prelungit cu încă un an activitatea la comanda Poliției Mioveni. Decizia este executorie, cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare. Asta înseamnă că începând de marți, 29 martie, Poliția Mioveni are un nou șef. Care e, de fapt, tot vechiul, comisarul-șef Cristian Mihalcea. Iată că, deși au încercat să-l scoată în decor, incomodul Mihalcea revine și învinge, practic, Ministerul de Interne, mai exact oamenii care au conspirat pentru îndepărtarea sa. De altfel, dintr-un interviu în serial publicat de Jurnalul de Argeș, ați putut afla mai multe despre culisele îndepărtării lui Mihalcea și pentru cine și mai ales de ce devenise el indezirabil. Am stat de vorbă din nou cu comisarul-şef, aflat acum în ipostaza de ex-pensionar.

Citește și „Stelică Crăciun a venit hotărât după primarul Georgescu să-l incite şi filmeze”

Domnule comisar-șef, v-ați întors la locul de muncă, la Poliția Mioveni?

– Am început munca, da. Sunt la… vechiul-noul loc de muncă.

Vă așteptați ca instanța să vă dea dreptate, după tot ce s-a întâmplat?

– Da, mă așteptam. Sper să se înceteze cu presiunile. Ce s-a întâmplat acum reprezintă încoronarea muncii mele de 35 de ani în Poliția Română. Ăsta e trofeul suprem pe care l-am câștigat. Mai mult de atât nu am ce să spun. Mai adaug că am avut parte de o primire foarte frumoasă din partea colegilor de la Poliția Mioveni.

Care e atmosfera la IPJ Argeș, la nivelul conducerii? E de doliu? Și dacă da, în ce birouri, mai exact?

– (Oftează) S-au manifestat… instituțional. Doar atâta spun.

Ați vorbit cu comandantul Badea și cu adjunctul Gherghe, „inamicul” dvs nr. 1?

– Cu Badea am vorbit, sigur. Mi-a adus la cunoștință dispozițiile, omul a fost ok…! Dar cu Gherghe nu, n-am vorbit! Ne-am salutat doar.

Citește și „Dl deputat Rădulescu mi-a povestit cum i-a pus să jure pe Biblie pe polițiștii Gherghe, Aioanei şi Ciolan că vor fi fideli PSD. Era şi Stelică Crăciun de faţă”

Primarul de la Mioveni ce a zis? Ați discutat ceva cu dumnealui?

– Nu m-am întâlnit cu primarul. N-am vorbit încă.

Care sunt primele persoane care v-au felicitat după noua veste? Puteți da nume?

– Nu, lăsați, că pe urmă cine știe ce mai pățesc și oamenii ăia. (Râde) Au fost foarte mulți colegi care m-au felicitat. Azi-noapte, abia la ora 2 s-au terminat mesajele de pe WhatsApp. M-au felicitat multe persoane…

Care sunt primele măsuri pe care le veți lua la Poliția Mioveni?

– Vom continua activitatea de aici. Cel care a ținut conducerea până acum s-a descurcat foarte bine și vreau să-i mulțumesc. Eu atât vreau să vă spun: mă bucur că s-a făcut dreptate și, așa cum am spus și în interviul meu când eram la pensie, voi depune toate diligențele ca pe viitor să nu li se întâmple și celorlalți colegi ceea ce mi s-a întâmplat mie. Atât. Nu mai pot vorbi de acum, că n-am voie. O să vorbesc în viitor. Pun accent doar pe faptul că ce s-a întâmplat acum e trofeul suprem pentru mine.

La un moment dat ați primit o șapcă pe care scrie ”Greu de pensionat”. Mai aveți șapca? O veți purta acum?

– Da, o am. (Râde) Poate că o voi purta, mi-ați dat o idee. Mă gândesc. Am dus-o la țară, unde am făcut un colț al meu, cu diplome și toate cele primite pe parcursul activității mele. Mda, era bine și la pensie, ce să zic! Chiar cred că era mai bine, sincer… (Râde din nou). Știți că eu sunt un om direct. Mă gândesc pe viitor ce fac. Deocamdată să-i lăsăm așa pe restul, în suspans…

Citește și Comisarul şef Mihalcea dezvăluie că unul dintre adjuncţii IPJ Argeş ar fi intervenit pentru un transportator care circula fără rovinietă

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *