Web Analytics
scris miercuri, 01.03.2023

Cluburile FC Argeș, FCSB și Petrolul, sancţionate după meciurile din ultimele două etape

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, sancţiuni pentru cluburile Petrolul, FCSB şi FC Argeş, ca urmare a unor incidente de la meciuri din ultimele două etape ale Superligii. Pentru introducerea, aprinderea şi aruncarea de obiecte şi materiale explozive la meciul din deplasare cu Farul Constanţa, din etapa a 26-a a Superligii, clubul Petrolul a fost sancţionat cu 16.875 de lei penalitate sportivă. Pentru acelaşi fapte ale suporterilor, FCSB a primit o penalitate de 11.250 lei. FC Argeş a fost taxată şi ea cu 5.000 de lei, la meciul direct din etapa a 27-a de la Piteşti.

Cluburile FC Argeș, FCSB și Petrolul, sancţionate după meciurile din ultimele două etape

Citește și: Vlada din Ucraina retrăieşte momentele de la începutul războiului: „E o lecţie pe care trebuie să o învăţ”

Comisia de Disciplină i-a mai sancţionat pe jucătorii Mark Tamas (Sepsi) şi Tiberiu Căpuşă (Chindia Târgovişte). Cei doi au primit câte o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate financiară pentru cartonaşele roşii primite în partidele cu Hermannstadt, respectiv Rapid.

Citește și: Andrei Tofan, căpitan FC Argeş: „Trebuie să fim conştienţi că nu mai este de glumit, este totul foarte serios”

Deciziile sunt următoarele: ACS Campionii FC Argeş vs. FC FCSB – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b, se sancţioneză clubul ACS Campionii FC Argeş cu penalitate sportivă de 5.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b, se sancţioneză clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 11.250 lei.

FCV Farul Constanţa vs. ACS Petrolul 52 – Incidente – În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art.83. 2.b din RD, se sancţionează clubul ACS Petrolul cu penalitate sportivă de 16.875 lei.

ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe vs. AFC Hermannstadt – Eliminare Tamas Mark (gazde) – În temeiul art. 63.1.g, raportat la art.63.2.1 din RD, se sancţionează fotbalistul cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *