Web Analytics
scris joi, 11.04.2024

Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv la CS Mioveni: „Cred că avem şanse să promovăm direct”

Claudiu Cojocaru, președintele executiv de la CS Mioveni, ne-a vorbit despre primele două meciuri din play-off, înfrângerea de la Slobozia și egalul cu Gloria Buzău, dar și despre confruntările cu Miercurea-Ciuc și Șelimbăr și despre șansele la promovarea directă în Liga I: „Despre cele două meciuri din play-off disputate până acum pot spune limpede că la Slobozia meritam mai mult, un rezultat de egalitate era echitabil după cum a decurs jocul. Am întâlnit două echipe bune așa cum o să mai întâlnim în continuare, pentru că toate echipele din play-off sunt echipe foarte bune și bine organizate. La meciul cu Gloria Buzău, din punctul meu de vedere, am făcut două reprize diferite.
O primă repriză puțin mai slăbuță, iar în cea de-a doua am fost peste prestația echipei din Buzău. Cred că dacă eram puțin mai atenți puteam să scoatem mai mult. Adică dacă profitam de alte ocazii din repriza a doua, cred că era mult mai ok. Cred că aceia care fac cele mai puține greșeli vor avea un plus, toate meciurile din play-off se câștigă la o diferență mică de scor, pentru că se joacă foarte tacticizat.

Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv la CS Mioveni: „Cred că avem şanse să promovăm direct”

În meciul cu Miercurea-Ciuc cred că ne-ar mulțumi un rezultat de egalitate, dar sperăm să luăm cele trei puncte. Iar în meciul cu Șelimbăr de acasă este clar că ne dorim victoria. Suntem la două puncte distanță de un loc promovabil, cred că avem șanse în continuare să promovăm direct în prima ligă, dar trebuie să luăm fiecare meci în parte ca să obținem cât se poate de mult. Nu avem probleme medicale serioase în cadrul lotului, o accidentare ușoară a lui Șerban și cei care au accidentări pe termen lung, cum ar fi Coșereanu și Militaru, care cred că nu vor putea să activeze în sezonul acesta. Obiectivul rămâne același, și anume promovarea directă sau de la baraj”.

Citește și Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv CS Mioveni: „Deocamdată este vorba doar de o înfrângere”

Citește și Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv la CS Mioveni, după calificarea în play-off: „Dorim să atacăm promovarea directă, nu ne mulţumim cu un loc care duce la baraj”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *