Web Analytics
scris joi, 14.03.2024

Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv la CS Mioveni, după calificarea în play-off: „Dorim să atacăm promovarea directă, nu ne mulţumim cu un loc care duce la baraj”

Dacă la începutul campionatului la CS Mioveni se vorbea despre desființarea echipei, iată că acum se discută despre promovare după ce echipa a câștigat meciul cu Steaua și s-a calificat în play-off. Despre această performanță, Claudiu Cojocaru, președinte executiv la CS Mioveni, ne-a declarat: „Presiunea a fost foarte mare în meciul cu Steaua, pentru că eram la un pas de a realiza ceva la care nu ne așteptam la începutul sezonului. Am făcut un joc bun, consistent și, în afara celor două goluri, am mai avut câteva ocazii, chiar dacă Steaua a pus presiune și în unele momente de joc ne-a dominat. Băieții au dat dovadă de caracter și de bărbăție. A fost un drum greu, cu multe peripeții, dar ne-am atins principalul obiectiv, și anume să ne menținem în Liga a II-a, pentru că ne aducem aminte cum am plecat la drum.

Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv la CS Mioveni, după calificarea în play-off: „Dorim să atacăm promovarea directă, nu ne mulţumim cu un loc care duce la baraj”

Ne antrenăm și ne pregătim zi de zi să câștigăm toate meciurile, dar deocamdată nu s-a născut echipa care să câștige toate meciurile. O să muncim în continuare la fel și vrem să scoatem maximum din ce putem la fiecare joc, iar la sfârșit să ajungem pe un loc cât mai bun, poate chiar și la promovare directă, ținând cont că în momentul de față sunt în play-off două echipe care nu au drept de promovare. Dorim să atacăm promovarea directă, nu ne mulțumim cu un loc care duce la baraj, pentru că sunt șanse mici să eliminăm o echipă din Liga I; diferența este puțin cam mare între Liga I și Liga a II-a. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au luat parte la acest succes, la această performanță, de la antrenor până la doamna care face curățenie la club. De asemenea, vreau să le mulțumesc celor doi avocați, Paul Mincu și Silviu Diaconu, cu care am colaborat, pentru că, datorită profesionalismului lor, echipa nu a fost depunctată… În prezent situația financiară este echilibrată și sperăm să fie mai bună în comparație cu ce a fost până acum”.

Citește și Un pas mare pentru noul stadion „Nicolae Dobrin”! „Tocmai am semnat!”

Citește și Claudiu Cojocaru, preşedinte executiv CS Mioveni: „Aşteptăm o parte din bani, să reglăm situaţia cu jucătorii cu care ne-am înţeles la o amânare de plată”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *