Web Analytics
scris joi, 23.05.2024

Claudiu Cojocaru, CS Mioveni: „Ne-am păstrat şansele de promovare pentru retur”

Cum comentați rezultatul de la barajul cu Botoşani, 1-0 în prelungiri?

– Da, pot să spun că a fost un meci echilibrat în mare parte, chiar dacă ei au avut posesie mai mare decât noi. Felicit staff-ul pentru modul cum au pregătit jocul și cum au gândit strategia. În al doilea rând, felicit jucătorii pentru dăruire și pentru felul cum au înțeles că trebuie tratat un asemenea meci și că au înțeles ce important este acest meci pentru toată lumea din lot, inclusiv pentru cei din staff. A fost un joc cu o încărcătură mare și cu niște sentimente deosebite pe care le trăiești poate de puține ori în viață.

Claudiu Cojocaru, CS Mioveni: „Ne-am păstrat şansele de promovare pentru retur”

Cum vedeți returul de acasă?

– Este important că ne-am păstrat șansele de promovare, diferența de scor nu a fost chiar atât de mare, dar după joc cred că, la câte ocazii am avut, am fi putut câștiga și noi. Șansele s-au mai diminuat puțin, dar noi, având experiența cu celălalt baraj în care ne-am calificat în minutul 80 cu un gol deviat sau norocos, pot să spun, cred că în continuare ne păstrăm șansele. Am încredere în toți jucătorii. Nu știu dacă mai era nevoie să mai demonstreze încă o dată că sunt niște caractere deosebite. Au demonstrat și de data asta că sunt niște luptători și adevărați gladiatori. Am încredere în ei și vreau să spun că ne jucăm șansa până la capăt. Vrem să ne agățăm de toate oportunitățile să ne putem îndeplini obiectivul.

„Ne dorim ca toți cei care au participat la această reușită să facă parte din lotul următor pentru Liga I”

Probleme de lot? Probleme medicale?

– Au fost ceva accidentări, la Panait și la Ignat. Ei acum fac ceva investigații. Sperăm să îi avem apți până la ora jocului. Nu mai vorbim de accidentările vechi, așa cum ar fi la Coșereanu sau Militaru, și care sunt de mult ieșiți din lotul echipei. Dar și ei să știți că au contribuit la această mini-performanță deocamdată.

Vorbind despre scenariul pozitiv, o promovare, se va continua cu actualul staff, jucătorii vor rămâne, vor pleca, cum este?

– Cu siguranță, ne dorim ca toți cei care au participat la această reușită să facă parte din lotul următor pentru Liga I. Deja am vorbit cu ei și le-am spus că deocamdată cea mai bună ofertă este CS Mioveni în Liga I pentru toți.

Citește și Claudiu Cojocaru, preşedintele executiv de la CS Mioveni, este realist: „Şansele de promovare sunt foarte mici, dar fotbalul ne-a demonstrat că poate compensa prin dăruire şi devotament”

„Avem o lună întârziere la salarii, față de cinci luni cât am avut în luna ianuarie”

Cealaltă variantă, continuarea în Liga secundă?

– Trebuie o reorganizare. Acum, în situația în care nu vom promova, trebuie să avem discuții cu jucătorii care vor să mai rămână, să continuăm, să facem o echipă pentru viitor și să vedem ce obiective ne putem propune de la anul la Liga a doua. Dar, din punctul meu de vedere, aș lucra în continuare cu toți jucătorii, fiindcă îi respect și îi apreciez pentru tot ce au realizat.

Ce ne puteți spune despre situația financiară?

– Situația financiară deocamdată este una cât se poate spune de stabilă. Este adevărat că avem o lună restanță la salarii, dar lucrurile s-au mai reglat puțin.

Ce înseamnă asta?

– Repet, avem o lună întârziere la salarii, față de cinci luni cât am avut în luna ianuarie.

Despre celelalte litigii cu ceilalți jucători mai vechi care au evoluat în Liga I ce ne puteți spune?

– Celelalte litigii sunt prinse la masa credală conform planului de concordat. Acolo plătim rate lunare, la fiecare cum s-au împărțit în funcție de sumă pe o perioadă de 4 ani.

Citește și Sezon bun pentru FC Argeș Under 15

Citește și Botoșani o învinge pe Mioveni în manșa tur a barajului, printr-un gol marcat de Aldair în prelungiri

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită