Web Analytics
scris joi, 09.05.2024

Sezon bun pentru FC Argeș Under 15

Echipa Under 15 a FC Argeș a jucat în acest sezon în Liga Elitelor U15, cea mai importantă competiție dedicată acestui segment de vârstă din România. Antrenorul echipei este Adrian Mălușanu.

Sezon bun pentru FC Argeș Under 15

Liga Elitelor U16 are la bază un campionat regulat împărțit în trei serii, fiecare serie având câte 12 echipe. După încheierea celor 11 etape ale sezonului regulat, primele 6 echipe din fiecare serie acced în play-off, iar ultimele 6 în play-out (câte o astfel de competiție pentru fiecare serie).

FC Argeș a făcut parte din Seria 2, având ca adversare următoarele echipe: Farul, FCSB, Daco-Getica, Sport Team București, Rapid, Voluntari, Chindia, Dinamo, Progresul Spartac, CS Mioveni și Concordia Chiajna. Pe parcursul sezonului regulat, FC Argeș U15 a adunat 21 de puncte în cele 11 meciuri disputate, clasându-se pe locul 6, astfel că a primit biletele pentru play-off-ul competiției.

Citește și Sărbătoare la CS Mioveni. Președintele Claudiu Cojocaru își serbează ziua de naștere

Cea mai clară victorie a sezonului regulat a fost obținută cu Dinamo, în prima etapă, scor 11-0. În Play-off-ul Seriei 2 adversari au fost: FCSB, Farul, Daco-Getica, Rapid și Sport Team București. La finele sezonului echipa a terminat pe locul 6. Cele mai clare victorii din această fază a competiției au fost obținute cu Farul Constanța (3-1) și Sport Team (5-3).

În acest sezon competițional al Ligii Elitelor U15, FC Argeș a cumulat 9 victorii și 12 înfrângeri, având un golaveraj de 58 goluri marcate și 56 goluri primite. În Cupa Elitelor U15, echipa a fost repartizată în Seria 2 Grupa B, alături de Rapid, FCSB, Chiajna, CS Mioveni și Chindia. Argeșul a terminat pe 3 în grupă, părăsind astfel competiția. Vulturașii au obținut 3 victorii și 2 înfrângeri.

Sursa: www.argesfc.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *