Web Analytics
scris joi, 23.02.2023

Claudia Constantinescu de la Dacia Mioveni, convocată la lotul naţional de handbal al României

Naţionala de handbal a României va începe un cantonament de pregătire la Bistriţa, acesta urmând să se deruleze până pe 4 martie, iar printre cele 20 de jucătoare convocate se numără şi Claudia Constantinescu de la Dacia Mioveni. Lotul este format din următoarele jucătoare: Hosu, Șerban, Dumanska, Dindiligan, Tănasie, Stamin, Bazaliu, Constantinescu, Severin, Laslo, A. Popa, Necula, Pușcaș, Bucur, Mițicuș, Borș, Mihai, Ostase, Balog, Țîrle.

Claudia Constantinescu de la Dacia Mioveni, convocată la lotul naţional de handbal al României

Nu vor fi prezente Neagu, Pintea, Buceschi, Grozav, Ciucă, Dincă, Seraficeanu și Badea, unele fiind menajate, iar altele având probleme medicale. După acest cantonament vor fi şi două meciuri amicale pentru naţionala lui Florentin Pera. De la 1 aprilie, lotul naţional va fi prezent în cantonament la Piteşti, iar pe 8 aprilie, de la ora 17:00, se joacă partida tur a barajului pentru Mondial, cu naţionala Portugaliei, la noua sală de sport, Piteşti Arena.

Citește și Echipa de handbal feminin a Mioveniului, victorie în Liga Florilor

Citește și La „Pitești Arena” se va disputa meciul echipei naționale de handbal cu Portugalia

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...