Web Analytics
scris joi, 16.02.2023

Echipa de handbal feminin a Mioveniului, victorie în Liga Florilor

Dacia Mioveni s-a impus la finalul săptămânii trecute, scor 22-19 (10-10) în faţa echipei HC Zalău, într-o confruntare contând pentru runda cu numărul 16 din Liga Florilor.
Dacia a început partida cu o formulă de joc formată din Mîrcă-Lazăr, Milic, Moldovan, Ilie, Simion, Constantinescu, iar pe parcurs au intrat Cîrjan, Krsnik, Ion, Vizuete, Nicolae, Georgescu, Niţu. Pentru Mioveni golurile au fost înscrise de Constantinescu şi Cîrjan câte 6, Krsnik 4, Milic şi Ilie câte două, Vizuete şi Lazăr câte unul. Scorul la pauză a fost 10-10, dar jucătoarele din Mioveni au părut mult mai determinate la ieşirea de la cabine.

Echipa de handbal feminin a Mioveniului, victorie în Liga Florilor

Au avut la un moment dat chiar şi un avantaj de 5 goluri şi s-au impus în cele din urmă la o diferenţă de 3 goluri, în faţa unei echipe care nu a mai avut soluţii ca în primele treizeci de minute.
Cu acest succes gazdele au acumulat 13 puncte şi ocupă locul 11 în ierarhia din prima ligă a handbalului feminin românesc. Următorul meci al echipei din Mioveni, în runda 17, se va juca duminică, 26 februarie, cu echipa SCM Râmnicu Vâlcea.

Citește și Cristina Neagu este a treia jucătoare din istorie care a atins borna de 1.000 de goluri în Liga Campionilor la handbal

Citește și La „Pitești Arena” se va disputa meciul echipei naționale de handbal cu Portugalia

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *