CJSU Argeș: Patru unități de învățământ trec în on-line, de mâine!

de | 1.02.2022 13:25 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Prin ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș s-a decis ca 4 unități de învățământ din județ să treacă în Scenariul 2.

Citește și: Explozie la o grădiniță din Pitești! Intervin pompierii

Vor ține cursuri online: Colegiul Național “Alexandru Odobescu” Pitești- timp de 10 zile; Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni – timp de 10 zile;  Școala Gimnazială „Dumitru Udrescu” Săpata, cu ambele structuri, școala gimnazială și școala primară- 7 zile.

Revin la cursuri fizic elevii Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești și își reia activitatea, tot fizic, Grădinița cu Program Prelungit „Albă ca Zăpada”din Pitești.

Pentru ambele situații, hotărârea intră în vigoare de mâine, 2 februarie.

Foto: descriptiv

Acest articol este despre: Covid,elevi,online,rata,scenariu,scoala

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump
S-au plimbat cu piscina din benă prin Bogați și au plătit scump

Duminică, 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați. La...

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....