Web Analytics
scris marți, 29.03.2022

CJ Argeș acordă sprijin de 70.000 lei pentru echipele de fotbal din Liga a 5-a

În sedința Consiliului Județean Argeș, susținută luni, 28 martie, s-a hotărât încheierea unui Acord de Asociere între Județul Argeș și Asociația Județeană de Fotbal Argeș pe anul 2022.

CJ Argeș acordă sprijin de 70.000 lei pentru echipele de fotbal din Liga a 5-a

Astfel, Consiliul Județean Argeș va acorda un sprijin financiar Asociației Județene de Fotbal Argeș în cuantum de 70.000 lei pentru achiziționarea unui set echipament sportiv (kit echipament joc) pentru echipele înscrise în Campionatul Județean de Fotbal – Liga a 5-a.

Citește și:140 de copii și juniori de la FC Argeș au primit echipament sportiv

Echipamentele sportive vor fi inscripționate cu stema Consiliului Judeţean Argeş și vor fi distribuite echipelor de fotbal în cadrul competițiilor sportive desfășurate în cursul anului 2022, de către reprezentanți ai Consiliului Judeţean Argeş și ai Asociației Județene de Fotbal Argeș.

Asociația Județeană de Fotbal Argeș, prin proiectele derulate, dorește să promoveze sportul ca alternativă de socializare în societate, încurajează și susține practicarea sportului la orice vârstă, a sportului pentru toți și a sportului de performanță, punând în valoare potențialul sportiv al tinerilor și asigurând promovarea imaginii partenerilor atât la nivel local cât și la nivel național.

Citește și:Tricoul lui Nicolae Dobrin se întoarce acasă. Va fi expus la Pitești Retail Park

În contextul ,,2022 – Anului european al tineretului”, Consiliul Județean Argeș își propune să colaboreze în vederea susținerii financiare a achiziției de echipament sportiv pentru echipele participante la Campionatul Județean de Fotbal – Liga a 5-a, încurajând dezvoltarea unui climat favorabil pentru atingerea performanţei sportive la nivel județean.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...