Web Analytics

140 de copii și juniori de la FC Argeș au primit echipament sportiv

de | 25.03.2022 16:44 | Actualitate, Sport

Cu sprijinul financiar al autorităților locale, Centrul de Copii și Juniori ”Leonte Ianovschi” începe să redevină încet, dar sigur, o pepinieră pentru fotbalul românesc. În ultimii ani, cei mai talentați puști de la grupele clubului FC Argeș au confirmat așteptările și au primit convocări la reprezentativele de juniori ale României.

Eforturile financiare făcute de Primăria Pitești au fost dublate în ultimul timp și de implicarea Consiliului Județean Argeș. Vineri, 140 de copii și juniori au intrat în posesia noilor seturi de echipament sportiv. Acestea au fost înmânate de Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, și de Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș. Cei doi își doresc ca FC Argeș să se bazeze în viitorul apropiat pe cât mai mulți tineri valoroși din propria pepinieră.

Citește și Argeș: De la o zi la alta numărul incendiilor de vegetație uscată crește alarmant

Inițiativa autorităților locale a fost foarte bine primită de părinții și bunicii copiilor prezenți în număr destul de mare la acest eveniment. Acțiunea de astăzi s-a încheiat cu o ședință foto a grupelor care au primit echipament sportiv.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *