Web Analytics

Cîţu vs. Orban pentru şefia PNL. Alina Gorghiu avertizează: „Nu va accepta nimeni insultarea colegilor din partid”

de | 3.06.2021 14:35 | Actualitate, Politica si Administratie

Argeșeanca Alina Gorghiu, fost lider al PNL, lansează un apel către colegii din partid de a nu încălca regulile de fair-play în competiția internă care va stabili noua conducere a formațiunii politice. „Liberalii care vor veni la Congres sunt exigenți în legătură cu lucrurile astea”, avertizează politiciana.

„Urmează o perioadă cu activitate intensă pentru PNL. Pe 25 septembrie ne vom alege noua conducere, care va trebui să asigure la standarde înalte guvernarea României, pregătirea proiectului de anvergură PNL2024, implementarea tuturor reformelor promise pentru a crea prosperitate în buzunarele oamenilor. Responsabilitatea e majoră și sper ca energia liberalilor spre aceste obiective să fie canalizată.

Avem deja doi candidați anunțați pentru cea mai înaltă funcție în partid. În orice competiție internă din partid este normal să existe echipe alături de ei. Toți ne-am angajat pentru o campanie pozitivă. Ca membru al echipei care îl susține pe Florin Cîțu, spun foarte clar: în ceea ce ne privește, vom face campanie pentru calitățile sale și vom promova un proiect pentru viitor.
PNL este partidul care a traversat cea mai lungă istorie din România și din Europa. Și nu am fi reușit această performanță dacă dezbaterile interne nu ar fi avut mereu o anumită ținută și dacă nu am fi fost mereu un partid care să gândească în perspectivă.

Derapajele de limbaj nu sunt în specificul PNL și eu sper că nu uită nimeni un lucru important: liberalii care vor veni la Congres sunt exigenți în legătură cu lucrurile acestea. Nu va accepta nimeni insultarea colegilor din partid”, ne-a declarat Alina Gorghiu.
Marian Staicu

Citește și Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL. Alina Gorghiu, prima reacție

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Nu va accepta nimeni insultarea colegilor din partid”… Curat-murdar dimocratie ! Dara, Gorghioaico : cari coledgjii … cari partid ? Ca io, hac, … namic nu mai inteleg ! Pan’la urma … io pi cin’ votez : pi pisidei , ‘au pi dirbidei ?!