Web Analytics

Cîţu, despre demiterea prefecţilor şi secretarilor de stat ai USR PLUS: Mi s-ar părea normal ca, dacă nu eşti la guvernare, să plece tot aparatul!

de | 8.09.2021 21:09 | Actualitate, Politica si Administratie

Premierul Florin Cîţu a anunţat, miercuri, că nu a luat o decizie cu privire la demiterea prefecţilor şi secretarilor de stat numiţi de USR PLUS, însă afirmă că, dacă partidul respectiv nu mai este la guvernare, ar fi normal să plece tot aparatul. Cîţu face referire la alianţa USR PLUS-PSD-AUR şi la faptul că nu doreşte să guverneze cu AUR şi PSD.

CITEȘTE ȘI: A murit sora lui Corneliu Coposu

Întrebat, miercuri, la Antena 3, dacă va demite prefecţii şi secretarii de stat ai USR PLUS şi a răspuns: ”Când iau o decizie vă anunţ. Mi s-ar părea normal ca, totuşi, dacă nu eşti la guvernare să plece tot aparatul. Vă spun teama mea, o teamă onestă: Dacă rămân, dar nu am luat o decizie, ar însemna să aduc la guvernare AUR şi PSD pentru că astăzi aceasta este coaliţia – AUR, PSD şi USR. Cei care sunt astăzi numiţi de USR pot reprezenta interesele AUR şi PSD. Eu nu vreau să am guvernare cu AUR şi PSD şi atunci mai bine îi înlătur ca să nu existe niciun fel d discuţie. Încă nu este luată o decizie”, a adăugat premierul.

CITEȘTE ȘI: Un biciclist a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator, la Câmpulung

USR PLUS şi-a retras ministrii din Guvern, dar deţine în continuare funcţii de prefect, secretari generali şi preşedintele Senatului.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii