Web Analytics
scris joi, 23.05.2024

Circ în Consiliul Local Pitești. „Dacă am putea să tăiem bilete, cred că am face și bani”

Chiar dacă joi, 23 mai, Consiliul Local Pitești a aprobat în unanimitate proiecte importante pentru comunitate, cum ar fi studiul de fezabilitate pentru noul Spital Pitești sau desemnarea lui Dumitru-Dănuț Coman (Dani Coman) ca membru în Consiliul Director al ACSC FC Argeș, ședința de plen a fost una destul de tensionată, motivul fiind faptul că politicienii se află în plină campanie electorală.

Circ în Consiliul Local Pitești. „Dacă am putea să tăiem bilete, cred că am face și bani”

Citește și: Gelu Tofan, optimist pentru noul Spital Pitești. Vicele a vorbit și despre operația la care a fost supus

Cel mai bine a rezumat atmosfera de ședință consilierul Dumitru Tudosoiu, care a vorbit, la „Diverse”, exact după intervenția Cătălinei Dumitrașcu, adjuncta sa la conducerea Inspectoratului Școlar Argeș. Aceasta s-a declarat surprinsă neplăcut, ca să nu spunem scandalizată, că în anumite clase de la liceul renovat „Dinu Lipatti” se mai scrie, „în secolul XXI”, cu creta pe tablă.

Prin urmare, în semn de protest, probabil, d-na consilier s-a ridicat de la locul ei și i-a oferit primarului Cristian Gentea o cutie plină cu cretă, ca să scrie cu ea pe acele table de la liceu…

Cum spuneam, Dumitru Tudosoiu a concluzionat: „A venit campania, sunt perfect de acord, e spectacol. Dacă am putea să tăiem bilete, cred că am face și bani la Consiliul Local, niște extra-bani. Mi-e simpatică ședința. Și cred că vor fi simpatice mai multe de aici încolo. Din păcate o dăm din râsu-plânsu…

„Generalul” de la Inspectorat a încheiat cu o rugăminte către politicienii care au acțiuni electorale în preajma unităților de învățământ (mai toți), să păstreze o distanță măcar de câțiva metri de porțile școlilor, ca să poată respira elevii și părinții… Parol!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită