Web Analytics

CFMoto CForce 600S, un ATV midsize util pentru orice sarcină în off road

de | 12.08.2021 10:51 | Actualitate

CFMoto CForce 600S cu servodirecție este una dintre cele mai noi adiții în familia de ATV-uri CFMoto, un model categoria 600cc puternic și fiabil, pregătit din fabrică pentru a depăși cele mai dure trasee off road. Modelul CFMoto de față impresionează prin motorizarea solidă 580 cc și este capabil să dezvolte până la 41 cai putere, suficient pentru a vă aduce o experiență de riding antrenantă. Motorul monocilindru vine cuplat la o cutie de viteze automată CVTech cu trepte P / R / N / H / L de înaltă performanță și eficiență. ATVRom Pitești vă pune la dispoziție întreaga gamă de ATV-uri CFMoto, alături de echipamente de protecție și accesorii ATV diversificate.

O caracteristică aparte o reprezintă dotarea lui CForce 600S cu un ventilator mai mare și mai puternic decât la modelul predecesor de 580 cc. Merită amintită și echiparea cu radiatorul cu 18% mai mare. Rezultatul se reflectă prin creșterea performanței.

Seria de atribute tehnice avansate continuă cu diferențialul frontal blocabil. Pilotul poate opta pentru modurile de tracțiune 2WD / 4WD, în funcție de necesitate. Suspensiile moderne, optimizate off road, cu braț dublu în A și amortizoare ajustabile contribuie la o pilotare lină indiferent de condițiile de teren. Frânele pe discuri hidraulice puternice au rolul de a asigura un control optim și o frânare sigură. CForce 600 permite viraje mai strânse cu 15% în comparație cu modelul anterior.

Pachetul standard cuprinzător de care dispune acest ATV 580 cc vă garantează o experiență de off road riding la standardele prezentului și include dotări care la vehiculele concurente sunt oferite ca accesorii opționale. Iată câteva dintre acestea: faruri și stopuri de înaltă intensitate cu LED & DRL, RIDEVISION – pentru vizibilitate crescută pe timp de noapte; compartimente cargo amplasate pe față și pe spate, rezistente în orice condiții de vreme – pentru un plus de utilitate; servodirecție EPS, geometrie optimizată, jante din aliaj 12-inch; priză USB; rack din oțel; troliu de capacitate 1360 kg (3000 lbs) și cui de remorcare 2-inch; claxon și instrumentar de bord multifuncțional digital. Acest vehicul 4×4 de teren din gama producătorului chinez oferă o capacitate de remorcare de 453 kg. Sunt disponibile mai multe opțiuni de culoare atrăgătoare: Lava Orange (portocaliu), Pearl Injected Blue (albastru), Titanium Grey (gri), Truetimber Camo (camuflaj).

Citește și CFMoto CForce 600 Touring – Topul beneficiilor la pilotare

Este greu de crezut că veți găsi pe piață un alt ATV de capacitate medie cu un raport calitate versus preț mai bun decât CFMoto CForce 600. Distractiv pentru petrecerea timpului liber în outdoor, dar și extrem de folositor pentru sarcini de muncă în gospodărie sau diverse aplicații, modelul de față promite performanță în orice situație. Alte aspect demne de menționat constă în capacitatea de încărcare de 230 kg și capacitatea de remorcare de 300 kg. Modelul are o gardă la sol de 270 mm și vine echipat cu o șa confortabilă de înălțime 530 mm. Rezervorul oferă capacitate de 18 litri.

ATV-ul CFMoto CForce 600 poate fi condus cu carnet categoria B. Modelul este disponibil cu omologare T3B (înmatriculabilă la primărie) și în varianta Euro5 (înmatriculabilă la poliție, numere negre). 

Surse foto: global.cfmoto.com, cfmotousa.com

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii